CHP seçim kampanyası için kolları sıvadı

CHP seçim kampanyası için kolları sıvadı

CHP 2015 seçim kampanyasını, 29 Mart’ta 55 seçim çevresinde yapılacak ön seçimin hemen ardından Nisan ayının ilk haftasında başlatmayı planlıyor.

Kurmayları tarafından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulan "Seçim Bildirgesi" büyük bir katılımla kamuoyuna açıklanacak.

MİTİNGLERİ 50 İLLE SINIRLANDIRMASI BEKLENİYOR

Habertürk'te yer alan bilgiye göre, bildirgeyle birlikte, partinin seçim şarkısı ve sloganları da tanıtılacak. 2011 seçimlerinde 81 ilde miting düzenleyen Kılıçdaroğlu’nun, bu seçimlerde miting sayısını 50 ille sınırlandırması bekleniyor. Mitinglerin dışında Kılıçdaroğlu’nun, sürpriz il ziyaretleri yapması planlanıyor.

ÇARŞI VE EV ZİYARETLERİ YAPACAK

Doğrudan temas ziyaretlerinde Kılıçdaroğlu, halkın arasına karışacak, toplu taşıma araçlarına binecek, çarşı ve ev ziyaretleri yapacak. Seçim kampanyasının ana temasını ekonomi oluşturacak ve aile sigortası gibi projelerle vatandaşın cebine hitap edilecek.

STRATEJİ TAMAM, SIRA UYGULAMADA

Alışılmışın dışında bir seçim kampanyası için kolları sıvayan CHP yönetimi, Barack Obama’ya ABD Başkanlığı yolunu açan Benenson Strateji Group ile anlaştı. Benenson, anketler aracılığıyla seçmen davranışını ölçüyor ve elde edilen veriler ışığında CHP’nin seçim stratejisinin oluşturulmasına ilişkin önerilerde bulunuyor.

Partinin vaatlerinin, ABD’li şirketin yönlendirdiği "Seçim Stratejisi" çerçevesinde Ali Taran’ın hazırlayacağı reklamlarla büyük kitlelerle buluşması hedefleniyor.

CHP'ye 10 ilde hiç aday çıkmadı haberiCHP seçim kampanyası için kolları sıvadı