Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Patolojik bir vaka
ensonhaber.com

Teröre destek veren vekillerin dokunulmazlıklarını kaldırmak için AK Parti'den 316 vekilin de imza atarak yasa teklifi verdiğini belirten Başbakan Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi:

CHP KENDİ VEKİLLERİNİN DE YARGI ÖNÜNE ÇIKMASINDAN ENDİŞE EDİYOR

"CHP, bu girişimimize destek vermedi. Onlar kendilerinden korkarlar. Dokunulmazlık kalktığında mahkemede hesap vermeyeceğini düşünürler. Biz dünyevi mahkemede de, uhrevi mahkemede de hesap vermeye hazırız. Bizi kimse dokunulmazlıklarla korkutamaz. CHP kendi vekillerinin de yargı önüne çıkmasından endişe ediyor. Şimdi göreceğiz, takke düşecek kel görünecek. Kimin korktuğu ortaya çıkacak. Kimin alnı açık olduğu kimin alnının kara, yüreğinin kapkara olduğu ortaya çıkacak.

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Patolojik bir vaka VİDEO

CHP'NİN BAŞINDAKİ O HASTA ADAM, PATOLOJİK BİR VAKA

Karaman'da ilk günden beri olayın üzerine gittik. Aşağılar aşağısı bu sapığın cezasının mevcut yasada bulunmadığından üzüntümüzü paylaştık. Kılıçdaroğlu ses çıkarmadın diyor. İlk konuşan benim. Bizim hiçbir kötü eylemin yanında durmamız söz konusu değil. CHP'nin başındaki hasta adam bize saldırmaya, bakanımıza saldırmaya başladı. Dünkü konuşmalarıyla bir kez daha tedaviye muhtaç patolojik bir vaka olduğunu gösterdi. Önce tıbbi müdahaleden sonra ahlaki dersten geçirmek lazım. Giriği bütün seçimleri kaybetti. Son zamanlarda paralel yapıya partisini teslim etmiş kişinin bu seviyesizliği hat safhaya ulaştı. Çirkin sözlerle gündem olmak seviyesiz şahsiyeti rahatsız etmiyor.

HİÇBİR CHP SEÇMENİ ONU HAK ETMİYOR

Hiçbir CHP seçmeni, bu hasta adamı hak etmiyor..Kirli ve çirkin sözlerle siyaset yapanlar kendilerini kirletir"

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na: Patolojik bir vaka