Devlet Bahçeli'nin son grup konuşması

Devlet Bahçeli'nin son grup konuşması

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

Kurban Bayramı münasebetiyle Suriye tarafından alınan ateşkes kararının bir sonuca ulaşmadığı görülmüştür. Türkiye zorbaların diklenmelerine katlanacak bir ülke değildir.

Merhametimiz kadar şiddetimiz de yakıcıdır. Sonuçları taraflar için çok keskin ve acıklı olacaktır.

Düşürülen uçağımız, roketatar mermisinin düşmesi Suriye ile ilişkileri çıkmaza taşımıştır. Karanlık dolu ortamlardan kaçarak sığınan mültecilerin artması kaygılarımızı daha da artırmaktadır. Türkiye zorbaların diktatörlerin yaptıklarına katlanacak bir ülke değil.

Her geçen gün çözümsüzlük yaygınlaşmaktadır. Türkiye-ABD ilişkisini Suriye meselesi ciddi şekilde etkilenecektir. Başbakan Erdoğan büyüyen yangının ülkemizi etkisi altına almaması için önlem almalıdır. Yani Kandil'in ölüm saçması AKP'nin umurunda olmamıştır. Başbakan Erdoğan insansız hava araçları talebinde bulunacağına Kandil hakkındaki görüşmeleri anlatmak durumundadır.

AÇLIK GREVLERİ

Bunlar ölüm üzerinden pazarlık yapıyorlar. Bu utanmazlar devleti açlık ve ölümle tehdit ediyorlar.

Başbakan büyüyen yangının ülkeyi sarmaması için insiyatif almalıdır. Irak'ın kuzeyinde yuvalanan PKK Barzani'nin himayesinde bu bölgeyi bir cepheye dönüştürmüştür. Şayet Suriye'nin kuzeyinde PYD PKK için yeni bir alan oluşursa bundan da ABD sorumlu olacaktır.

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A İDAM TEPKİSİ

Devlet Bahçeli'nin son grup konuşması