Tuğçe Kazaz'dan tartışılacak İsmet İnönü yorumu

Tuğçe Kazaz'dan tartışılacak İsmet İnönü yorumu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın dün yaptığı, “Din değiştirip, ne meslekle uğraştığı belli olmayan birisinin sözlerini ciddiye almıyorum” sözünün ardından Tuğçe Kazaz'dan cevap geldi.

DAVA AÇMAKTAN VAZGEÇTİM

Kazaz, “Normal şartlarda 100 bin liralık dava açmam gerekiyordu. Ancak bu kadar seviyesiz bir açıklama yapan birinin ederinin, 3 kuruş bile etmeyeceğini anladığım için dava açmaktan vazgeçtim” dedi.

İNÖNÜ KONUSUNDA ERDOĞAN'A KATILMIYORUM

Diğer yandan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesaja katılmadığını belirten Tuğçe Kazaz, “Sayın İnönü bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketlerden biridir” yorumunda bulundu.

ERDOĞAN'IN İSMET İNÖNÜ MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün ölüm yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında,şu ifadeleri kullanmıştı;

"İkinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, milli mücadelenin zaferle neticelenmesine sağladığı katkıların yanı sıra değerli bir siyaset ve devlet adamı olarak da Cumhuriyet tarihimizin önemli şahsiyetleri arasında yer almaktadır. Merhum İsmet İnönü'yü vefatının 41. yıl dönümünde saygı ve rahmetle yâd ediyorum."

Yogadan bahsedince sıkıntı yok namazdan konuşunca var İZLE

Tuğçe Kazaz: Bugünkü aklım olsaydı İZLE