Radikal'den Ramazan'da dayak haberi

ramazan

Hürriyet gazetesinin hemen her sene yaptığı "Ramazan'da oruç tutmayana dayak" haberini bu yıl Radikal gazetesi yaptı.

KLASİK RAMAZANDA DAYAK HABERİ

Gazete, Beşiktaş'ta sahur vakti arkadaşlarıyla içki içen gencin, oradan geçen kişiler tarafından "sahur vakti içki içtikleri" gerekçesiyle dayak yediklerini öne sürdü.

Radikal'den Ramazan'da dayak haberi

Radikal'deki haberde, Beşiktaş'ta dün gece yarısı sahur vakti barda oturan bir grup gencin, iki kişinin saldırısına uğradığı yazıldı. Radikal, dayak yiyen gençlerin arasında 3 turistin de olduğunu iddia etti.

EMNİYET OLAYI AYDINLATTI

İlçe Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre turistlerin alkolü fazla kaçırıp çevredeki vatandaşları tahrik edici davranışlarda bulundukları öğrenildi. Alkollü turistlerin bu davranışları sonucu çevreden tepki aldıkları ve darp olayının da bu şekilde gerçekleştiği bildirildi. Ayrıca darp edilen turistlerin herhangi bir şikayette bulunmadığı görüldü.

İŞTE O HABER

Beşiktaş'ta dün gece sahur saatinde barda oturan bir grup genç, iki kişinin saldırısına uğradı. İçlerinde iki turistin de olduğu üç kişi yaralandı.

Halk TV Muhabiri Makbule Cengiz, yaşananları Twitter'da şu sözlerle paylaştı; "Turistlerin de bulunduğu Alaybeyi sokakta bir barda oturan gruba, sahurda içki içmeyin diye eli satırlılar saldırdı! Alaybeyi sokakta sandalyeler bir anda havada uçustu. Turist 2 gencin burnu ve başı kanlar içinde kaldı!"

Radikal'den Ramazan'da dayak haberi