Rasim Ozan'la Adnan Oktar'ın canlı yayın kavgası

Rasim Ozan'la Adnan Oktar'ın canlı yayın kavgası

ENSONHABER.com/DETAY HABER Beyaz TV'de ekrana gelen Adalet Masası programında gergin anlar yaşandı.

Adnan Oktar'ın, kendi stüdyosundan Beyaz TV ekranlarına bağlanarak yayına katıldığı programda Rasim Ozan Kütahyalı ile yaşadığı diyaloglar yayına damgasını vurdu.

RASİM OZAN'IN SORUSU KAVGA ÇIKARDI

Adnan Oktar, Mehdi'nin gelmesine işaret eden bütün ipuçlarını tek tek sıralarken, 'kendisini tarif ettiği' yönündeki ima ile sorulan bir soru karşısında çılgına döndü. Rasim Ozan Kütahyalı, Adnan Oktar'ın Mehdi diye kendini tarif ettiğini belirterek "Peki bu Mehdi kendi topluluğu arasında bacılar, motorlar cariyeler ayrımı yapıyor mu" diye sorunca ortalık karıştı.

"AĞZINI TOPLA TERBİYELİ KONUŞ"

Soru karşısında ortam bir anda sertleşirken Adnan Oktar çok sert tepki gösterdi. Rasim Ozan'a yönelik "Ağzını topla terbiyesizlik etme" diyen Oktar "O işleri sen daha iyi bilirsin, kurnazlık yapma. Ağzını topla bana düzgün soru sor" diye tepki gösterdi.

ADNAN OKTAR'I YAYINDAN ALDIRDI

Bunun üzerine Rasim Ozan da bir anda sesini yükselterek "Bu programda kendi propagandanızı yapmanıza izin vermem, istediğimiz soruyu soramayacaksak olmaz bu iş" diyerek Oktar'ı yayından aldırdı.

Rasim Ozan, Adnan Oktar'ın yayından alınmasının ardından izleyicilere yönelik bir konuşma yaptı ve yayını bitirdi. İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözleri;

"Adnan Oktar yayını sabote edip provoke etmeye kalkıştı. Fakat istediğimiz sorular sorulmayacak ve kendisi istediği gibi propaganda yapacaksa böyle olmaz. İnşallahlar ve maşallahlarla devam etsin. Yapacak bir şey yok. Bütün o yaşananları anlatmak istemiyor. Halbuki ben bu soruları hesap sorar gibi sormak istemiyorum ancak o bir paranoyaya kapılmış. Haksızlığın karşısındayız ama bu böyle olmaz."

RASİM OZAN İLE ADNAN OKTAR KAVGA ETTİ

Rasim Ozan'la Adnan Oktar'ın canlı yayın kavgası

HABERİ YORUMA KAPATTIK ÇÜNKÜ.. Siz okurlarımızı koruma için bu haberi yoruma kapattık! Adnan Oktar'ın avukatları açtığı davalarla polisleri, hakimleri bezdirmiş durumdalar. Hemen her habere, her yoruma dava açar hale geldiler. Sizler de mahkeme köşelerinde sürünmeyin, gereksiz tazminatlar ödemeyin diye koyduğumuz bu yasağı anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. İmza: Okur dostu Ensonhaber :)