Real maçı sonrası Galatasaray'ın grubunda son durum
ensonhaber.com

Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, sahasında Real Madrid'le karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, PSG maçında olduğu gibi yine evinde 1-0 kaybetti ve gruptan çıkma yolunda büyük bir yara aldı.

REAL'E YENİLİRSEK DEVLER LİGİ ŞANSIMIZ BİTİYOR

Sarı-kırmızılı takım, 6 Kasım'da İspanyol devine konuk olacak. Real Madrid'e yenilmemiz durumunda, gruptan çıkma şansımız matematiksel olarak sona erecek. Grupta 4 puanı bulunan Real Madrid'i deplasmanda yenersek puanları eşitleyeceğiz, beraberlik durumunda ise şansımız daha da azalacak.

Real maçı sonrası Galatasaray'ın grubunda son durum

Grubun diğer maçında PSG, deplasmanda Club Brugge'ü 5-0 yenerek 3'te 3 yaptı ve liderlik yolunda dev bir adım attı. Belçika ekibi ise 2 puanda kaldı.

2 ZORLU DEPLASMANA GİDECEĞİZ

Galatasaray'ın kalan 3 maçından ikisi Real Madrid ve PSG deplasmanlarında olacak. Club Brugge'le ise TT Stadı'nda oynayacağız.

Real Madrid veya PSG deplasmanlarının zorluğu göz önüne alındığında sarı-kırmzılı takımın sahasında Club Brugge'le karşı karşıya geleceği mücadele, büyük önem taşıyor.

Gruptan çıkma iddiamızı sürdürsek de Club Brugge'le oynanacak karşılaşma en azından Avrupa Ligi'ni garantilemek adına büyük öneme sahip.

Real maçı sonrası Galatasaray'ın grubunda son durum