Real Madrid'in listesindeki 3 yıldız

KRALSPOR / DIŞ HABER

Ronaldo'nun Real Madrid'den Juventus'a gitmesiyle beklenen transfer gerçekleşmiş oldu. Şimdi gözler ise 100 milyon euroya satılan Ronaldo'nun yerine hangi futbolcunun alınacağı. İngiliz basınına göre 3 aday var.

Real Madrid'in listesindeki 3 yıldız

MADRİD'DE İLK ADAY HAZARD

Ths Sun'ın haberine göre Real Madrid'in listesinde ilk sırada Belçikalı yıldız Hazard var. Zidane'nın İspanyol devini çalıştırdığı dönemde Real hakkında konuşan Hazard, "Zidane'nın olduğu takımda oynamak harika olurdu." ifadelerini kullanmıştı.

Real Madrid'in listesindeki 3 yıldız

Dün akşam oynanan Belçika-Fransa maçından sonra konuşan Hazard, "Zidane özel biri ama gerçek şu ki Real Madrid herkesin rüyası. Zidane'la veya Zidane'sız Real Madrid forması özeldir. Şu an Chelsea'deyim ve burada mutluyum. Bana gelen bir teklif yok" şeklinde konuştu.

MBAPPE VE NEYMAR DA LİSTEDE

Eflatun-beyazlıların transfer listesinde yer alan diğer iki yıldız ise PSG'den. Geçtiğimiz sezon Barcelona'dan transfer rekoru kırarak (222 milyon euro) alınan Neymar ve Monaco'dan kiralanan ve bu yıl bonservisi alınacak olan Mbappe.

Real Madrid'in listesindeki 3 yıldız

19 yaşındaki Fransız yıldız Mbappe Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla değerini artırdı. İspanyol devinin Neymar veya Mbappe'den birini almak için yeni bir transfer rekoru kırması gerekebilir.