Rıza Baba yeni ekibiyle dönüyor

1

Oyuncu kadrosunu bu sezon büyük oranda değiştiren 'Arka Sokaklar' dizisi yeni sezonu 12 Eylül Cuma akşamı saat 20.00′de açıyor. Kanal D'nin ekran klasiği haline gelen dizisi 'Arka Sokaklar' yeni sezonda kadrosuna Rıza Baba'nın ekibinde yer alacak olan Müge Boz, Can Nergis ve Berik Kaya'yı katmıştı. Diziye katılan Seda Kement, Esin Karakaya, Efe Aydın, Balım Gaye Bayrak ve Tolga Yavuz ise ekibe yeni katılan isimlerin yakınlarını canlandıracak. 'Arka Sokaklar'da Can Nergis Onur Yalçın karakterini canlandıracak. Müge Boz Ece Dündar ve Beril Kayar ise Deniz Gençoğlu rolünde olacak.

RIZA BABA VE YENİ EKİP BONZAİ ÇETESİ PEŞİNDE

Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'de son ayların kabusu olan ve çığ gibi büyüyen Bonzai zehri, yani sentetik esrar tehlikesi, özellikle gençleri ve çocukları pençesi altına almıştır. Son zamanlarda bonzaiden ölen insan sayısı fazlasıyla artmıştır. Rıza Baba ve ekibi de, satıcılara ulaşmanın peşinde, olayın içerisindedir. Ancak Rıza, ekibin eksilmesinden ve hala yerlerine birilerinin gelmemesinden Arif Müdür'e serzenişte bulunur. Ekip, bir kamyonun peşine düşer. İçerisinde narkotik olduğu ihbarı vardır. Amaç, teslimat yapılacak yere kadar takip edip, suçüstü yapmaktır. Ancak kamyoncular mola verirler. Mola yerinde Hüsnü kamyonun arkasına gizlice girer.

Verilen mola tahminlerinden önce bitince Hüsnü kamyonun içerisinde kalır, adamlar yollarına devam ederler. Hüsnü sinirinden delirmek üzeredir.

Bonzai işindeki büyük patron Mahur'dur. Mahur'un adamları ise; Remzi, Caner, Onur, Fethi, Bayram ve Polat'tır. Has adamı ise Baran'dır. Ekibin her yaptığı operasyonda karşısına Onur çıkmaktadır. "Bu Onur kimdir?" sorusu ise sürekli akılları karıştırmaktadır. Bir torbacı operasyonlarında ekibin karşılarına Çocuk Şube Komiser Muavini Ece çıkar. Mesut ile ilk tanışmaları hiç iyi geçmez. Rıza Baba dahil herkese tavrını belli eder ve gider. Pınar hamileliğinin son zamanlarına yaklaşmıştır. Bebeğin cinsiyeti kız, adı ise Zeynep'in anısına Zeyno olacaktır. Ali eleman eksikliğinden sürekli devriyede, Pınar ise babasına, kocasının yokluğundan dolayı isyanlardadır. 12 Eylül Cuma Günü Saat 20:00′de Kanal D'de...