Rize'nin en tuhaf oteli Oberj Otel

Rize'nin en tuhaf oteli Oberj Otel

Otelin girişine konulan tabelalardaki yeni kural listelerinde, “Burası Tuhafiye Otel'dir. Burada tuhaf şeylerle karşılaşabilirsiniz. Ama tuhaf şeyler talep edemezsiniz” gibi ilginç ifadelere yer verildi.

OTELDEN GÖRÜNTÜLER

İşte Oberj Otel'in yeni kuralları şöyle:

- Burası tuhafiye oteldir. Burada tuhaf şeylerle karşılaşabilirsiniz. Ama tuhaf şeyler talep edemezsiniz.

- Oda katlarına ayakkabı ile girilmez. Askeri kortejde yürür gibi topukları vurarak yürümeyiniz.

- Her akşam yöresel yemek diye bizi bunaltmayın, sabaha çıkaracağınız şeyler için birbirimizi üzmeyelim.

Rize'nin en tuhaf oteli Oberj Otel

- Sanki odalarımız otoparka bakıyormuş gibi manzaralı oda kaprisi yapmayınız. - Akşam yemekleri set menüdür. Yemek saatlerine uyunuz. Sonra meze payınızı yediklerinde gözünüz dolup dudaklarınız titremesin.

- Yürüyüşten gelen gruplarımız erken yatabilir. Gürültü yapanlardan dolayı uykusuz kalan yorgun insanların soluğunu ensenizde hissetmemek için desibeli düşürün.

- Oda anahtarlarını yanınızda götürüp ne yapıyorsunuz çok merak ediyoruz. Yedek anahtar yaptırmaktan bize gına geldi.

- WI-FI İnternet hizmetini fotoğraf paylaşın, like edin, check-in yapın diye sunuyoruz. Film downland edip kotamızı doldurun diye değil.

Rize'nin en tuhaf oteli Oberj Otel

EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN KURAL

Otelin kuralları listesinde eskiden bu yana yer alan, "Odalarda ses izolasyonu yoktur. Ah derseniz yan odada duyulur. Ateşli çiftlere önemle duyurulur" kuralı hala en çok dikkat çeken kural olma özelliğini sürdürüyor.

"DÜNYANIN İLK VE TEK TUHAF OTELİYİZ"

Otel işletmecisi Bülent Saraloğlu ise, uygulanan kuralları esprili dille anlatmaya çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: "Herkes bilmeden Butik Otel açıyor. Bizde tuhaf kurallarımız olduğu için, 'Tuhaf Otel' açalım dedik ve dünyanın ilk ve tek 'Tuhafiye Oteli' diye bir slogan bulduk. Kurallarımıza bazı yenilikler getirdik. İhtiyaç duyulan bu kuralları esprili bir dille anlattık. En çok, 'Ahşap katlarda ses izolasyonu yoktur. 'Ohh' derseniz yan odada duyulur. Ateşli çiftlere önemle duyurulur' kuralı dikkat çekti. Kuralları düz bir mantıkla müşteriye söylesek tepki alabilirdik, biraz garipsenebilirdi. Ama esprili bir dille olunca müşterilerimiz kuralları daha hoş karşılayabiliyor. Zaten kurallarımız ilginç ve komik.”