Saba Tümer'den Mehmet Aslan cevabı

saba tümer

tv8'de sunduğu Oyuna Geldik yarışması Survivor All Star'ın gün sayısı artınca askıya alınan Saba Tümer, özel hayatıyla ilgili açıklama yaptı.

Ses dergisinden Aslı Altıkulaç Saçar'a konuşan Tümer, yıllardır aşk yaşadıkları iddiasını "15 yıllık dostum" diyerek geçiştirdiği Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) İstanbul 2. Bölge 6. sıradan milletvekili adayı olan Mehmet Aslan'la ilgili soruya kahkaha atarak "Milletvekili koca" yorumunu yaptı.

ZENGİN BİRİNİ BULABİLİRDİM

Yılbaşı tatili öncesi havalimanında objektiflere beraber takıldığı Aslan'la arkadaş olmadığına kimseyi inandıramayan Tümer, şöyle konuştu:

"Niye ikna olmadılar onu bilmiyorum. Ben kendi yaşayacağım ilişkiye magazin basınıyla değil, kendi özgür irademle karar veririm. Ondan sonra dedikodumu çıkartıyorlar. Yılbaşında gerçekten büyük bir tesadüf üzeri karşılaştık. Hatta geçenlerde Mehmet’i, 'Gel, Sevgililer Günü’nde yemeğe çıkalım. Kafaları karıştıralım' diye aradım. Biz artık bu vaziyetteyiz. Pişman olacağım bir şey çok şükür yok. Ben zekiyim; akıllı değilim. Bu kadar kendimi taşımak için debelenip duracağıma zengin koca bulup evimde oturabilirdim."