Samsung, Avrupa'daki 5G ortağı operatörlerini duyurdu
ensonhaber.com

Samsung, geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlik sırasında hepimizin beklediği Galaxy S10 serisini ve katlanabilir telefonunu duyurmuştu. Şirket, aynı zamanda 5G teknolojisini destekleyen Galaxy S10 5G modelini de tanıtmasına rağmen fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi hakkında bilgi vermekten kaçındı.

Samsung, Avrupa'daki 5G ortağı operatörlerini duyurdu

SAMSUNG OPERATÖRLER İLE ORTAKLIK KURDU

Samsung, söz konusu etkinlikten bir gün sonra Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki operatörlerle 5G konusunda ortaklıklar kurulduğunu açıkladı. Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, İsviçre ve İngiltere gibi ülkelerdeki Deutsche Telekom, Vodafone, Orange, Sunrise, Swisscom, TIM, Telefonica ve EE gibi en büyük telefon operatörleri ile ortaklık kuran Samsung, Galaxy S10 5G’’nin mümkün olan en kısa sürede kullanılmasını istiyor.

Samsung, Avrupa'daki 5G ortağı operatörlerini duyurdu

SAMSUNG HIZLI DAVRANIYOR

5G, çok yeni bir teknoloji olduğundan kapsamlı bir şekilde bir şekilde kullanılabilmesi için biraz daha zamana ihtiyacın olduğu herkes tarafından biliniyor. Ancak Samsung, tanıttığı Galaxy S10 5G modelinin gerektiği gibi kullanılabilmesini sağlamak için elini biraz daha çabuk tutuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji