Samsung Galaxy M10'un özellikleri belli oldu
ensonhaber.com

Samsung, yeni giriş seviyesi Galaxy M serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanırken, Galaxy M10'un temel özellikleri internet ortamında görüntülendi. İnternete sızdırılan kullanım kılavuzu sayesinde, telefonun bütün özellikleri ortaya çıkmış oldu. Gelin bu özelliklere yakından bakalım.

samsung galaxy m10

Samsung, bütçeye uygun telefonların artan popülerliğini dikkate alarak yeni Galaxy M serisi telefonlar üzerinde çalışıyor. 28 Ocak'ta tanıtılması beklenen Galaxy M serisi, Galaxy M10, Galaxy M20 ve Galaxy M30 adında 3 adet telefondan oluşacak.

galaxy m10

SAMSUNG GALAXY M10 ÖZELLİKLERİ

Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung Galaxy M106.2 inçlik HD+ bir ekran ile gelecek. 2GB veya 3GB RAM'e sahip olacak telefon, 14nm sekiz çekirdekli Exynos 7870 işlemcisi barındırıyor. Kamera seçeneklerinde ise Samsung, Galaxy M10'un arkasına, 13 megapiksel birincil lens ve 5 megapiksel ikincil lens içeren çift kamera yerleştirdi. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutusundan çıkacak Samsung Galaxy M10, 3.400mAh kapasiteli bir batarya bulunduracak. Ayrıca telefon 7.7mm kalınlığında ve 160 gram ağırlığında olacak

Kullanım kılavuzundan elde edilen resimlere göre ise telefonda parmak izi okuyucusu bulunmuyor. Görüntü, telefonun su damlası çentiği içeren Infinity-V ekranla geleceğini doğruluyor.