Samsung Galaxy S10 kamerasında, yerleşik bir Instagram modu bulunuyor
ensonhaber.com

Samsung, dün gece düzenlediği etkinlik sırasında Galaxy S10 serisini ve katlanabilir telefonu Galaxy Fold'u tanıttı. Etkinliği dakika dakika size aktarmanın yanı sıra etkinlik sonrasında da telefonların bütün özelliklerini sizlerle paylaşmıştık. Aşağıdaki bağlantılardan ilgili haberlerimize göz atabilirsiniz.

İlgili haber: [ Samsung yeni telefonlarını tanıtıyor. Canlı Blog ]

İlgili haber: [ Samsung Galaxy S10 serisinin Türkiye fiyatları açıklandı ]

İlgili haber: [ Samsung, katlanabilir telefonu Galaxy Fold'u tanıttı ]

İlgili haber: [ Samsung Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus tanıtıldı ]

Samsung, dün gece tanıttığı Galaxy S10 akıllı telefonunda, kamera uygulaması içine yerleştirilmiş bir Instagram modu özelliği bulunuyor. Dün gece etkinlik sırasında konuşan Instagram başkanı Adam Mosseri, Galaxy S10'daki Instagram deneyimini en üst düzeye çıkarmak için Samsung ile birlikte çalıştığını ifade etti.

samsung

SAMSUNG KAMERA UYGULAMASI INSTAGRAM HİKAYELER İLE UYUMLU

Samsung Galaxy S10'da bulunan Instagram modu, telefonun kendi kamera uygulaması içine yerleştirilmiş çeşitli Instagram modlarından oluşuyor. Samsung, kendi kamera uygulamasını kullanarak, Instagram hikayelerde paylaşma deneyimi artırmayı hedef alıyor. Çıkartmalar, Instagram'ın düzenleme araçları, metinler, etiketler ve diğer birçok seçenek doğrudan kamera uygulamasının içinde bulunuyor.

Samsung ve Instagram'ın ortaklaşa hayata geçirdiği bu yeni özellik, Instagram'da hikaye paylaşmayı seven Galaxy S10 kullanıcıları için oldukça yararlı olacak.