Samsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttı
ensonhaber.com

Bu yıl 7-10 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta gerçekleşen Tüketici Elektroniği Fuarı, birçok farklı teknolojiyi görmemizi sağladı. Bu teknolojilerden biri de Samsung'un tanıttığı görünmez akıllı telefon klavyesi.

SelfieType olarak adlandırılan akıllı klavye, yapay zeka desteği sayesinde telefonunuzun ön kamerasını kullanarak el hareketlerini takip edip yazıya döküyor.

Samsung'un yapay zekalı görünmez klavyesi VİDEO

Samsung'un yayınladığı videoda, yalnızca Galaxy Fold ve bir Samsung tableti kullanılmış. Bu nedenle bu özelliğin sadece Samsung cihazlarında çalışacağını söyleyebiliriz. SelfieType klavyenin yayınlanıp yayınlanmayacağı şu an için bilinmese de gelecek için oldukça umut verici görünüyor.

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji


Samsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttı

Samsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttıSamsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttıSamsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttıSamsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttıSamsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttıSamsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttıSamsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttıSamsung, yapay zeka destekli görünmez klavyesini tanıttı