Samsung'tan 12GB RAM'e sahip yeni telefon
ensonhaber.com

Samsung'un, yaklaşmakta olan Galaxy S10 serisi akıllı telefonlarıyla ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre Samsung, Galaxy S10'un seramik gövdeli bir versiyonunu piyasaya sürecek. Bu seramik gövdeli Galaxy S10, 12GB RAM kapasitesine sahip olacak.

samsung

YÜKSEK RAM VE YÜKSEK DEPOLAMAYA SAHİP OLACAK

Bir önceki haberler, bu 12GB RAM'li seramik gövdeli versiyonun Galaxy S10'un 5G modeline ait olduğunu gösteriyordu. Ancak son gelen bilgilere göre bu yeni telefon, Galaxy S10 Plus'ın başka bir versiyonu olarak piyasaya çıkacak ve sadece 12GB RAM'e değil, aynı zamanda yüksek depolama kapasitesine sahip olacak.

SAMSUNG GALAXY S10

1TB DEPOLAMA ALANI İLE GELECEK

Galaxy S10 Plus'ın bu sürümünün, SM-G975FC model numarasına sahip olduğu ve SamMobile'a göre beyaz ve siyah seramik renklerde piyasaya sürüleceği söyleniyor. Ortaya çıkan diğer bilgilere göre ise bu telefonun depolama kapasitesi tam 1TB olacak. Ayrıca telefon sadece çizilmeye karşı değil, düşmeye karşı da dayanıklı olacak.

SAMSUNG

OLDUKÇA PAHALI OLMASI BEKLENİYOR

Depolama kapasitesine ve sahip olduğu RAM miktarına bakacak olursak, Samsung bu telefonu sadece kendi ülkesi olan Kore'de ve Çin'de piyasaya sürebilir. Ayrıca bu telefona sahip olmak isteyenler oldukça fazla para ödemek zorunda kalabilir.