Sarıgül: Erdoğan dünya lideridir - izle

Sarıgül: Erdoğan dünya lideridir - izle

Kral FM'de Gezegen Mehmet'in konuğu olan Mustafa Sarıgül önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan için "O bir dünya lideri" kelimelerini kullandı. Kendisine sorulan "İstanbul'a belediye Başkanı olursanız merkezi hükümetle ilişkileriniz nasıl olur?" sorusuna Sarıgül çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarıgül "Ben 14.5 yıldır belediye başkanıyım, uzun yıllardan beri AK Parti ile çalışıyorum. Sayın Başbakan dünya lideri artık, İstanbul'la ilgilenmez. Bu zaten doğru bir şey değil" diye konuştu.

Sarıgül: Erdoğan dünya lideridir - izle

İŞTE PROGRAMDA GEÇEN O DİYALOG

Gezegen Mehmet : Diyelim ki aday oldunuz ve seçimi kazandınız, İBB oldunuz. Başbakan ülkeyi yönetiyor, AK Parti hükümeti var. İstanbul'da işler aksar gibi durum olur mu? Şişli'deki belediye başkanlığı döneminizde böyle bir aksama yaşadınız mı?

Mustafa Sarıgül : Ben 14.5 yıldır belediye başkanıyım, uzun yıllardan beri AK Parti ile çalışıyorum. Sayın Başbakan dünya lideri artık, İstanbulla ilgilenmez. Bu zaten doğru bir şey değil.

KILIÇDAROĞLU SARIGÜL'ÜN OTELİNE GİTMİŞTİ

CHP'ye katılmak üzere Ankara'ya giden Mustafa Sarıgül, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından bulunduğu otelde ziyaret edilmişti.

Kılıçdaroğlu ile Sarıgül Ankara'da buluştu