Samsun'da şehir merkezine domuz indi

domuz

Canik ilçesinin Teknepınar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda avcıların kovaladığı yaban domuzu kent merkezine indi. Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde vatandaşların kovaladığı yaban domuzu, boş bir arazide çalılıklarda kıstırıldı.

MAHALLEYE DOMUZ İNDİ

Polis, yaban domuzunun vatandaşlara saldırmaması için çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Yaban domuzunun yakalanması için Canik Belediyesi veteriner hekimine haber verildi.

Samsun'da şehir merkezine inen domuz linç edildi Video

"VURUN" DİYE BAĞIRDILAR

Veteriner beklenirken çalılıklardan çıkan ve insanların üzerine doğru giden yaban domuzunu vatandaşlar durdurmak için saatlerce kovaladı. Kovalamaca sırasında bazı vatandaşların “vurun” diye bağırdı duyuldu.

Samsun'da şehir merkezine domuz indi

AYAĞINI KAMYONET EZDİ

Caddelerde onlarca kişiyi peşine takan yaban domuzunun ayağını kamyonet ezdi. Polis ekiplerinin bir köşede sıkıştırdığı yaban domuzu, kovalamacadan yorgun düştü.

Samsun'da şehir merkezine domuz indi

AYAKLARIYLA ÜSTÜNE BASTILAR

Bir mahalle sakini bu sırada domuzu sırtından tuttu. Diğer vatandaşlar da ayaklarıyla yere yığılan domuzun üzerine bastı.

Samsun'da şehir merkezine domuz indi

YORULUNCA YERE DÜŞTÜ

Polis ekiplerinin bir köşede sıkıştırdığı yaban domuzu, yorgun düşünce yere düşüp kaldı. Bir vatandaşın getirdiği iple yaban domuzunun ağzı ve ayakları bağlandı. Polis, yaban domuzunu belediye ekiplerine teslim etti.

Samsun'da şehir merkezine domuz indi

"DOMUZ MAHALLEMİZE İNDİ"

İlk kez yaban domuzu gördüğünü belirten vatandaşlardan Bayram Aslan, "Avcıların kovaladığı yaban domuzu mahallemize indi. İnsanlar korkudan evlerine kaçtı. Biz de domuzun insanlara zarar vermemesi için onu boş bir araziye kovaladık. Veteriner hekimleri beklerken çalılıklardan çıkan yaban domuzu, çocukların üzerine doğru koşmaya başladı. Biz de çevredeki insanlara ve çocuklara zarar vermemesi için onu kovaladık ve kimseye zarar vermeden yakaladık" dedi.

Samsun'da şehir merkezine domuz indi