Selena Gomez: İnsanları takmıyorum

Selena Gomezz

Bir zamanların çocuk yıldızı Selena Gomez, artık büyüdü ve bambaşka biri oldu. 23 yaşındaki Gomez, GQ dergisinin yeni sayısı için Victor Demarchelier'nin objektifinin karşısına geçti.

Bir dönem Justin Bieber ile yaşadığı bir dargın bir barışık ilişki nedeniyle çok gündemde olan Gomez, insanların kendisi hakkında ne düşündüğünü çok kafaya takmadığını söyledi. Genç yıldız "Burada oturup 'Aman Tanrım! Ne kadar da normal olmayan bir çocukluk yaşadım. Yazık bana' diye hayıflanmayacağım" diye konuştu.

Ünlü Şarkıcı Selena Gomez

TURNESİNİ NEDEN İPTAL ETTİĞİNİ AÇIKLADI

2014 yılında turnesini iptal etmesiyle ilgili olarak da "Hayır, hayır. Bu herkesin üzerinde konsantre olup çözmek isteyeceği bir durumdu. Lupus hastalığına yakalandım. Annem de o dönemde bir düşük yaptı. Bu yüzden de turnemi iptal etmek zorunda kaldım." dedi.

Gomez, Lupus hastalığı nedeniyle kemoterapi gördüğünü tekrarlayarak "Tedavi için iki farklı yere gitmem gerekiyordu. Kendime zaman ayırmak zorundaydım." diye konuştu.

Hayatı boyunca bazı hatalar yaptığını da söyleyen Gomez "Ama insanların benim hatalarımı nasıl yargılayacaklarını kafaya takmıyorum." dedi.

Selena Gomez: İnsanları takmıyorum