Serdar Ortaç: Karımın dizide öpüşmesini istemem

serdar ortaç

Pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç, tv8'de ekrana gelen Salih Keçeci ve Pelin Çini'nin sunduğu Aramızda Kalsın'a konuk oldu. Samimi ve çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çeken Ortaç, eşinin dizilerde öpüşmesine izin vermeyeceğini söyledi.

Serdar Ortaç: Hollywood filmi olursa izin veririm

İşte programdan satır başları;

Hayatım boyunca paraya değer vermedim, değerini anlamadım. Ne kadar çabalarsan çabala öbür tarafa hiçbir şey götüremiyorsun sonuçta. Babamın fabrikası vardı, çalışanları vardı ama elinde bir tesbihle gitti toprağa. Hayatını idame ettirecek kadar paran olsun yeter o nedenle. Miami'de Chloe ile bir yer baktık. Hesaplı da bir yer. Eşim de çok istedi orada kalalım diye ama Chloe'nin işleri artınca erteledik projeyi.

"HOLLYWOOD FİLMİ OLURSA OLUR"

"Chloe dizilerde oynayabilir ama öpüşmesini istemiyorum tabi ki" diyen Ortaç, "Osmanlı erkeği olmayalım diyoruz ama karımın dizilerde öpüşmesini istemem. Ama bana derlerse Hollywood'a gidecek dünyaca ünlü bir film olacak o zaman oynasın.

Bir gün yüzüğümü takmımayım olay çıkarıyor evde. O nedenle yapıştırdım parmağıma yüzüğü. Chloe'nin sesi çok güzel. İleride isterse albüm yaparım karıma." diye konuştu.

"44 YAŞINDAYIM BİR AN ÖNCE ÇOCUĞUM OLSUN İSTİYORUM"

Bu zamana kadar yaşadıklarımı yaşadım. Ama bu saatten sonra eşim için ailem için yaşamak istiyorum. Bir an önce çocuk istiyorum. Çünkü 44 yaşına geldim.

"DENGEM BOZULDU"

İlaçlar yüzünden dengem bozuldu. Ne uyutuyor ilaçlar ne uyandırıyor. Evime konuk olduğunuz için teşekkür ediyorum o nedenle.

Bazıları hasta yatağında bana ana avrat küfür ediyorlar. Hasta yatağındayım sonuçta, sevmiyorsan başka zaman dile getirirsin düşüncelerini. Sevmek zorunda değilsin ayrıca. Sevmiyorsan görmezsin, dinlemezsin.

ASKER KAÇAĞI DİYE ŞİKAYET ETTİLER

1997'de sol gözüm kapanmıştı. MS teşhisini konduramadılar, göz iltihabı dediler. O zamanki doktorlar Behçet hastalığına bak dediler. Üveyt çıktı. Hastaneden rapor aldım GATA'dan. Askerliğe elverişli değilim diye. Daha sonra savcılık beni asker kaçağı diye şikayet etti. 3-4 ay cezaevinde kaldım. Çıktığımda gözüm halen kapalıydı. Ardından beni Sivas'a askere gönderdiler. Askerden sonra iyileştim sanıyordum. Oysa o ilk iltihapla başlamış MS beni etkilemeye. Bir kaç atak geçirmişim ama fark etmemişim. Çok da üzerine düşmedim bu durumun. Evlendikten sonra Chloe'nin ısrarıyla gittim hastaneye. MR'dan da korkuyorum. Tam kaçacakken beni anestezi ile uyutup MR çektiler. MR'dan sonra teşhisi koydular ve 2 ay hastanede tedavi gördüm.