Serdar Ortaç kimsesiz çocuklar için konser verdi

Serdar Ortaç kimsesiz çocuklar için konser verdi

KİMSED tarafından kimsesiz çocuklar yararına düzenlenen konserlerin ikinci gününde Serdar Ortaç sahne aldı. İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem performansı ile göz dolduran Serdar Ortaç, hayranlarına keyifli dakikalar yaşattı.

Konser alanını dolduran kalabalık hem Ortaç'ın şarkıları ile coştu, hem de kimsesiz çocuklara destek vermenin mutluluğunu yaşadı.

Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç ''Bu konserler evliliğimiz öncesinde planladığımız konserler olduğu için vazgeçip balayına çıkmak istemedik. Önemli bir sosyal sorumluluk projesi diye düşünüyorum. Normal şartlarda fıtık ameliyatı oldum ve yürümekte dahi güçlük çekiyorum. Bu iş trafik ışıklarında camınıza uzanan çocuklara 10 - 20 TL vermekle olsaydı emin olun ben bu problemi tek başıma çözerdim.

Şimdiye kadar verdiğim paraları toplasam 250 -300 bin TL'yi geçmiştir sanırım. Bu çözüm değil. İnşallah KİMSED bu soruna bu tip organizasyonlarla çözüm bulacak ve bizler de her zaman yanlarında olacağız'' ifadelerini kullandı.

Daha sonra sahneye çıkan Ortaç eski ve yeni şarkılarından oluşan birrepertuarla izleyenleri coştururken, geçirdiği ameliyat dolayısıyla konserin büyük bir bölümünü destek alarak ya da çömelerek sürdürmek zorunda kaldı.

Yoğun ağrılarına rağmen ''Bu kutsal vazife için hiçbir mazeret üretemezdim. Bu seferlik böyle olsun. Bir sonraki konserde telafi ederiz'' sözleriyle tüm enerjisiyle konserine devam eden Ortaç, en kısa sürede çocuk sahibi olmak istediğini ifade etti.

"KARIMA DELİLER GİBİ AŞIĞIM"

'Keşke daha önce evlenseydim.'' diyerek iç geçiren Ortaç, ''Hayatımın aşkını buldum. Bu yüzden alçak gönüllülük beklemeyin benden. Karıma deliler gibi aşığım'' sözleriyle eşine sahneden ilanı aşk etmeyi de ihmal etmedi.