Sergen Yalçın'dan Hamit'e ilginç benzetme

Sergen Yalçın'dan Hamit'e ilginç benzetme

Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, TRT Spor ekranlarında yayınlanan Futbol Arena'sı adlı programda milli takım hakkında açıklamalarda bulunurken ağır eleştiriler yaptı.

İlk 11'de yer alan isimlerin sıkıntılı olduğunu kaydeden Sergen, "Arda ve Mehmet Topal dışında bir Volkan var. Bu seviye sıkıntılı. Belki biraz Semih ama o da ilk gün nasıl başladıysa öyle devam ediyor. Burak iyiydi onda da ne hücum pres ne de top tutma kaldı. Şişir tenis topu gibi geri gelsin. Top orada durmaz" açıklamasını yaptı.

"AKIL VERME TOPUNU OYNA"

Erman Toroğlu, Brezilya maçı sonrasında nasihatlerde bulunan Hamit Altıntop için, "O gün Hamit'i dinledim. Sinirli salladı. Kendini seyrettiği zaman oynar mı? Eski Hamit 80'se şimdiki Hamit 15. Seni sahaya çıkaran da, oynatan da... Yürüyecek halin yok. Enkaz Hamit'i oynatacağına 2. ligden topçu al. Çıkmış bana akıl veriyor. Akıl verme çık topunu oyna. Top oynarsan akıl vermeyeceksin." dedi.

Sergen Yalçın'dan Hamit'e ilginç benzetme

"BEN DE ESKİDEN İYİYDİM"

Bunun üzerine konuşan Sergen Yalçın, "Karabük maçında izledim. 90 dakika nasıl kalabilir sahada? Bir teknik direktör nasıl tutabilir? Biz öyle deriz futbolda; çocuk geberik... Fizik gücü yok, çok geride ve tempoyu kazanamıyor. Ama almayacaksın kadroya. Her oyuncu belli bir seviyenin oyuncusudur. Hamit artık bu seviyenin oyuncusu değil. Ben de eskiden iyi futbolcuydum, çıkıp oynayayım o zaman şimdi. Ama günü konuşuyoruz." sözlerini kullandı