Sertab Erener yaz konserleri için Türkiye'de İZLE

Sertab Erener yaz konserleri için Türkiye'de İZLE

Sertab Erener ve sevgilisi Demir Demirkan, Gezi olaylarından sonra yasaklarla baş edemeyeceklerini düşünerek Chicago'ya yerleşme kararı aldıklarını açıklamışlardı.

GERİ DÖNDÜ

Erener ve Demirkan, yaklaşık bir yıl sonra yaz konserleri için geri döndü. Dün gece Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde hayranlarının karşısına çıkan Erener, “Sakin Ol” parçasıyla geceyi başlattı.

Erener, “Hoşgeldiniz, sizi burada görmek çok güzel. Bugün bakıyorum da senelerdir bir aradayız. Şöyle bir hesapladım da ilk albümüm çıktığından bu yana, 2017’de, 25 seneyi doldurmuş olacağız beraber. Bundan öncesinde de tabi Sezen Aksu’ya vokal yaptığım dönem var. Epeydir buralardayım, bu sahneye kaç kere çıktım bilmiyorum ama her seferinde insan heyecanlanıyor. Tekrar hoşgeldiniz, umarım çok eğlenirsiniz. Keyfinize bakın, birlikte şarkı söylemek için buradayız bu gece. Hepinize iyi eğlenceler!” diyerek konserine devam etti.

Sertab Erener Harbiye Açık Hava'da sahne aldı İZLE

İNGİLİZCE ŞARKI SÖYLEDİLER

Konserin ilerleyen saatlerinde Erener ve Demirkan'ın izleyicilere bir sürprizi vardı. İkili, Chicago günlerinde kurdukları "Painted On Water" grubuyla kendilerinin bestelediği çok sayıda İngilizce şarkıyı seslendirdi.

FARKLI BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEDİK

Demir Demirkan, Türkçe şarkı yazmanın kendisi için her zaman ilk sırada yer aldığını vurgularken, farklı bir şeyler yapmak için bu işe soyunduklarını söyledi.

BİR YOLCULUĞA ÇIKTIK

"Bir yolculuğa çıktıklarını" söyleyen Sertab Erener ise insanların köklerinin sağlamlığı doğrultusunda güçlü olabildiğini ve seyircilere baktığında köklerinin ne kadar güçlü olduğunu gördüğünü ifade ederek teşekkür etti.

4 FARKLI SERTAB

Öte yandan sahneye ilk olarak yeşil bir elbiseyle çıkan Erener, ikinci olarak dantelli beyaz bir elbise giydi. Dört kez kostüm değiştiren Sertab Erener, daha sonra narçiçeği rengi bir elbise ve ardından kot etek üzerine giydiği beyaz gömleğiyle göz kamaştırdı.

Sertab Erener yaz konserleri için Türkiye'de İZLE