Silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya canlı yayına çıktı
ensonhaber.com

mutlu kaya

Geçtiğimiz aylarda 'Sesi Çok Güzel' yarışmasıyla adını duyuran Mutlu Kaya Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğramıştı. Kaya, 38 gün komada kaldıktan sonra uyanmıştı.

SON HALİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Kanal D ekranlarında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumuyla ekrana gelen 'Renkli Sayfalar' programına Diyarbakır'daki evinden konuk olan Kaya, aylar sonra ilk kez canlı yayına çıktı.

Sesiyle tüm Türkiye'yi kendine hayran bırakan Mutlu Kaya'nın konuşmakta zorlanması ekran başındakilerin yüreklerini dağladı.

Mutlu Kaya: Sibel Can'ı Annem gibi seviyordum aramadı sormadı VİDEO

KONUŞMAKTA ZORLANDI

Sesinin gittiği gözlenen Mutlu Kaya, tedavi sürecinde maddi açıdan kendisine sanat camiasından İbrahim Tatlıses, İzzet Yıldızhan ve Emrah'ın yardım ettiğini belirtti.

"HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN"

"Ben bir daha ayağa kalkacağımı düşünemiyordum. Ama çok şükür şimdi iyiyim. Ayakta tek başıma durabiliyorum. Tüm Türkiye yanımdaydı. Onlara buradan çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da çok ilgilendi. Hepsinden Allah razı olsun. İbrahim Tatlıses'i çok seviyorum. Onun gibisi yok. Beni arayıp sürekli 'sen bir meleksin' diyor. Tek hayalim ayağa kalkıp gezmek, koşmak. Şarkı söylemek istiyorum. Aileme söz verdiğim evi de alacağım" dedi.