Simge Fıstıkoğlu'ndan samimi açıklamalar

Simge Fıstıkoğlu, sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan bir programa konuk oldu.

Normal yaşamında kadın zevklerinden uzak erkek gibi yaşamayı sevdiğini belirten Simge Fıstıkoğlu “Markalara asla takıntım yok. Zevklerim konusunda kadınsı zevkim yok denilecek kadar az.

Simge Fıstıkoğlu'ndan samimi açıklamalar

ERKEK GİBİ KADINIM

Alışveriş yapmayı sevmem, modayla ilgilenmiyorum, futbolu çok seviyorum ve hız tutkunuyum. Erkek gibi kadınım. Kadınlar gibi ince düşünmem ve plan yapmam. Bir olay yada bir erkek konusunda öyle demişti ama böyle mi demek istemişti diye düşünmem.

Simge Fıstıkoğlu FOTO GALERİ

Simge Fıstıkoğlu: Galiba ben erkeğim İZLE

Simge Fıstıkoğlu'ndan samimi açıklamalar

GALİBE BEN ERKEĞİM

Erkekler daha düz bakar ya her şeye, ben de erkek gibi bakarım. Ben baya maskülen kaldığımı hissediyorum kadınların yanında. Galiba ben erkeğim” dedi.

"EVLİLİK İÇİN İKNA EDEBİLEN OLMADI"

Bir çok kez evlilik teklifi aldığını fakat kendisini ikna edebilen doğru insanın karşısına çıkmadığını belirten Simge Fıstıkoğlu “Evlilik için ikna edebilen olmadı. Yıllar önce evliliğin eşiğinden döndüm. Evlenmeme 20 gün vardı. Sonrasında da hakikaten doğru insan çıkmadı. Ve beni ikna edemedi. Evlilik konuşulmadı mı, bir çok kez konuşuldu. Hayatta herşeyin en hayırlısını isterim. Çocuk isteği olarak da, bende kadınsal bir hormon baskısı yok. Erkek gibi kadınım dememin bir sebebi de bu” dedi.

Simge Fıstıkoğlu: Beni pavyona götürün İZLE

Simge Fıstıkoğlu oy kaşesini koluna bastı haberi

Simge Fıstıkoğlu'ndan samimi açıklamalar