Simge Fıstıkoğlu'ndan Volkan Demirel açıklaması İZLE

simge

Türkiye'nin Kazakistan'la oynadığı karşılaşma öncesi küfürler yüzünden stadı terk eden Volkan Demirel'i sosyal medyada eleştiren Simge Fıstıkoğlu, yaşananlarla ilgili Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programında konuştu.

140 KARAKTERİN AZİZLİĞİNE UĞRADIM

Attığı tweetin eksik olduğunu söyleyen Fıstıkoğlu, “Başına 'Volkan Demirel'e küfür edilmesini doğru bulmuyorum ama…' ifadesini eklemem gerekirdi. 140 karakterin azizliğine uğradım. Derdimi en kısa anlatmaya çalıştım ama eksik kaldı” dedi. Fıstıkoğlu, Volkan Demirel'in hareketini profesyonel bulmadığını da ekleyerek şöyle devam etti;

Simge Fıstıkoğlu'ndan Volkan Demirel açıklaması İZLE

TEPKİ VOLKAN'IN FB'Lİ OLMASINA DEĞİL

"Burada tepki Volkan'ın Fenerbahçeli olmasına değil. O statta Galatasaray'dan ayrılan Caner Erkin de var. Galatasaraylıların çok özlediği ve bir kısmının bence kırgın olduğu Arda Turan da var. Neden onlara küfür edilmiyor. Sorun Fenerbahçeli olmak olsaydı Caner Erkin'e de küfür edilirdi. Onun sportif kariyerinde girdiği başka polemikler yüzünden küfür edildiğini anlatmak istemiştim. Sanal linçe uğradım."

SİMGE FISTIKOĞLU, ADETA LİNÇ EDİLMİŞTİ

Türkiye'nin Kazakistan'la oynadığı karşılaşma öncesi küfürler yüzünden stadı terk eden Volkan Demirel'i sosyal medyada "böyle kritik maçta tepki görüyorsan ‘neden ben?’ diye düşüneceksin ve bir zahmet özeleştiri yapacaksın (yapabilirsen)" yorumuyla eleştiren Simge Fıstıkoğlu, sosyal medyada ağır küfürlere maruz kalmıştı. Sarı lacivertli taraftarlarca adeta linç edilen sunucu “Volkan'a küfür edilmesini protesto edenler şimdi bana küfrediyor” diyerek tepkisini dile getirmişti.

Volkan'ı eleştiren Simge Fıstıkoğlu'na küfrettiler haberiSimge Fıstıkoğlu'ndan Volkan Demirel açıklaması İZLE