Şişli'de 2 araca silahlı saldırı
DHA

Büyükdere Caddesi Mecidiyeköy istikametinde, bölgede bulunan bir eğlence mekanından iki otomobille çıkan kişilerin üzerine Büyükdere Caddesi üzerinde seyir halindeyken yanlarına yaklaşan başka bir otomobilden ateş açıldı.

Şişli'de cip ve otomobil kurşun yağmuruna tutuldu: 1 ağır yaralı -1

BİR KİŞİ AĞIR YARALANDI

Açılan ateş sonucu 34 GOL 63 plakalı cip kaldırıma çıkıp banklara çarptıktan sonra durabildi. 34 BTR 578  otomobil ise cadde üzerindeki taksilere vurmaktan son anda kurtuldu. Cam ve kapısına çok sayıda kurşun isabet eden cipte bulunan Emrullah Ç., sırt, kol ve beline isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Yaralının hastanedeki tedavi sonrası hayati tehlikesinin atlatıldığı öğrenildi.

Şişli'de cip ve otomobil kurşun yağmuruna tutuldu: 1 ağır yaralı -2

İNCELEME YAPILDI

Olayı gerçekleştiren otomobil kaçarken yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri cip ve otomobilin çevresini güvenlik şeridi ile çevirerek otomobillerde bir süre inceleme yaptı.

Şişli'de cip ve otomobil kurşun yağmuruna tutuldu: 1 ağır yaralı -3

YARALI VE ARKADAŞLARININ ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Emrullah Ç.’nin emniyette, “kasten yaralama”, “açıktan hırsızlık”, “dolandırıcılık” ve “taksirle yaralama” suçlarından kaydı olduğu, yara almadan kurtulan yanındaki Sezar Ç. ile diğer otomobildeki Metin S. ve Cihan S.’nin ise benzer suçlardan emniyette çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi. Metin S.’nin “güveni kötüye kullanma” suçundan aranmasının olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İstanbul’da lüks araca silahlı saldırı

Şişli'de cip ve otomobil kurşun yağmuruna tutuldu: 1 ağır yaralı -4

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)