SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Ak Parti oyları düştü

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: Ak Parti oyları düştü

SONAR'ın anketine göre, Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydı çıktıktan sonra AK Parti'nin oylarında 15 puanlık kayıp yaşandı.

AK PARTİ'DE 15 PUANLIK DÜŞÜŞ YAŞANDI

Li­der­ler, se­çim mi­ting­le­rin­de ka­set­ler üze­rin­den bir­bir­le­ri­ne yük­le­nir­ken, Baş­ba­kan Er­doğa­n'­ın oğ­lu Bi­la­l Erdoğan'la yap­tı­ğı öne sürülen ve ge­çen pa­zar­te­si çı­kan ses kay­dı, AK ­Parti'­nin oy­la­rın­da sert bir dü­şü­şe ne­den ol­du. Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı yaptığı açıklamada, "Daha önceki seçimlerde bunu söyleyemiyorduk. Ancak şimdi söyleyebilirim ki AK Parti'nin oyları 15 puan düştü. Ayrıca AK Parti'yi yüzde 47'lerde gösteren anket şirketlerine şimdiden Allah kolaylık versin. Seçim sonuçları açıklandığında nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum." dedi.

SAHİLLER CHP'DE, İÇ ANADOLU VE KARADENİZ'DE MHP PATLAMA YAPACAK

Bayrakçı; "AK Parti'nin oy­la­rın­da 10-15 pua­na va­ran dü­şüş var. AK Parti, di­ğer par­ti­ler­le ba­şa baş ol­du­ğu pek çok be­le­di­ye­yi kay­be­de­bi­lir. Sa­hil­ler CHP'­de an­cak MHP, İç Ana­do­lu ve Ka­ra­de­ni­z'­de pat­la­ma ya­pa­cak. An­tal­ya­'da CHP, far­kı 10 pua­na ka­dar çı­kar­dı. Detay­lı ça­lış­ma­mı­zı çok ya­kın­da ka­mu­oyuy­la pay­la­şa­ca­ğız."