Steve Jobs öldü iPhone 5 ölü doğdu

Steve Jobs öldü iPhone 5 ölü doğdu

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan iPhone 5, Apple tutkunları için beklentinin gerisinde kaldı.

Dahi vizyoner Steve Jobs'un sunumları ile hafızalara kazınan teknolojik yeniliklere alışan Apple tutukunları, Jobs'un ölümünün ardından çıkan iki yeni üründe ( İphone 4 & iPhone 5 ) bir yenilik göremediklerini ve artık ürünlerin kendini taklit ettiğini konuşmaya başladı.

İŞTE FAKE iPHONE5 VİDEOSU

Yeni Ceo Tim Cook'un sunumu ile ilk olarak iPhone 4s tanıtıldı ve Jobs sonrası merakla beklenen bu sunum, Apple tutkunlarına tam bir hayalkırılığı yaşattı. Çünkü İphone 4 ile 4S arasında devrim denilebilecek bir fark yoktu. Bu hayal kırıklığı iPhone 5 için büyük bir beklenti oluşmasına neden oldu.
Öyle ki internette iPhone 5 ile ilgili şehir efsaneleri dönmeye başladı. Hologramlı cihazlar, tasarımsal açıdan devrim niteliği taşıyan ürünler, sosyal paylaşım ağlarında dönmeye başladı.

Merakla beklenen o gün geldi ve Apple Ceo'su Tim Cook iPhone 5'i tanıttı. Bu tanıtım sonrası internette bir çok Apple tutkunu Steve Jobs sonrası Apple'ın üzerine bir şey katamadığını söyledi.

APPLE'IN SONU MU GELİYOR

Steve Jobs ölmeden önce son sunumunda iPhone 3GS'den iPhone 4'e geçiş yapılan sunumunu yapmıştı ve geçiş bir çoklarına göre bir devrimdi...

Bakalım Steve Jobs sonrası Apple'da işler nasıl yürüyecek? Devrim niteliği taşıyan ürünler gelmeye devam edecek mi yoksa her efsanenin sonu olduğu gibi Apple efsanesinin de sonu yakın mı?

İnternette dönen fake iPhone videoları keşke gerçekleri böyle olsaydı dedirtecek cinsen...

Steve Jobs öldü iPhone 5 ölü doğdu