Süper Lig'in süper yengeleri

lig

Her transfer döneminde gündeme gelen ve gazete sayfalarını meşgul eden futbolcu eşleri, özel hayatları, meslekleri ve farklı yönleriyle en az futbolcular kadar tanınıyorlar.

Vatan yazarı Cem Ceminay, “en iyi yengeler” listesini alt üst eden yeni yıldızın Gençlerbirliği’nin Sırp futbolcusu Tosic’in eşi Jelena Karleusa olduğunu yazdı.

JELENA KARLEUSA

Gençlerbirliği’nin Sırp futbolcusu Dusko Tosic’in son derece gösterişli ve seksi Sırp eşi. Şarkıcı, dansçı, televizyon yıldızı, köşe yazarı ve insan hakları savunucusu. İki çocuk annesi 36 yaşında tam bir sarışın bomba. Ankara’da değil İstanbul’da olsaydı magazincilerin günlük takibinden asla kurtulamazdı!

Jelena Karleusa - Jos te volim - İZLE

Süper Lig'in süper yengeleri

Gençlerbirliği'nin yıldızı Tosic'in düğün görüntüleri İZLE

PATRICIA CALLERO

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’nın nişanlısı Patricia süper çekici ve seksi bir fotomodel. Uruguay güzeli de seçilen Patricia’nın bikinili fotoğrafları yürek hoplatan türden. Biraz daha ortaya çıkıp kendini göstermeye başlarsa popülaritede diğerlerini sollar. Benden söylemesi!

Süper Lig'in süper yengeleri

Patricia Callero - Fernando Muslera aşkı - Video

JULIE BA

Beşiktaş’ın Senegalli golcüsü Demba Ba’nın Fransız eşi Julie Ba, devre arası tatilinde Miami sahilinde düzgün fiziğiyle ortaya çıktı. Zarif, sade ve bikinili görüntüsüyle güzel yenge arıyorsanız ben de varım’ diye haykırıyordu.

Demba Ba ve Julie Ba Maimi sahillerinde - GALERİ

Demba Ba ve Julie Ba Maimi sahillerinde - Video

IVONA VİANA

Fenerbahçeli Raul Meireles’in eşi. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali ikisi de dövmeli. Ivona sadece dövmeleriyle değil saçlarının yanını kazıtması ve ultra mini giysilerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Süper Lig'in süper yengeleri

HANKY MASLIKOVA

Çek futbolcu Michal Kadlec’in manken eşi güzelliği ile büyülüyor diyorlar. Resimlerine baktığınızda abartmadıklarını görüyorsunuz.

Süper Lig'in süper yengeleri

Michal Kadlec’in manken eşi Hanka Maslikova İZLE

KHUT ALVES

Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızlarından Bruno Alves sahada çok agresif olabiliyor. Ancak sade bir güzelliğe sahip eşinin yanında kuzuya dönüyor.

Süper Lig'in süper yengeleri

ADELKA HOLOSKO

Slovak futbolcu Filip Holosko’nun alımlı ve hanımefendi eşi iki kız çocuğu sahibi olmasına rağmen formundan hiçbir şey kaybetmeyenlerden.

Süper Lig'in süper yengeleri

ROBERTA MELO

Galatasaray’ın Pitbull lakaplı agresif oyuncusu Felipe Melo’ya her zaman destek çıkan ve zor günlerinde yanında olan dört çocuklu annesi harika bir ev hanımı. Kusursuz ve atletik bir fiziğe sahip olması da cabası.

Süper Lig'in süper yengeleri

Roberta Melo - Felipe Melo Onların Dünyası konuk İZLE

MICHAELA SACHLOVA

Beşiktaş’ın Çek futbolcusu Tomas Sivok’un 2009 yılında İstanbul’daki konsoloslukta evlendiği Michaela aynı zamanda oğlunun da annesi olan olağanüstü güzel bir kadın.

Süper Lig'in süper yengeleri

YOLANTHA CABAU

Cimbomun yıldızı Wesley Sneijder’in 29 yaşındaki Hollandalı güzel eşinde İspanyol kanı var. Ateşli ve çekici bir kadın. Eğlenmeyi, ilgi çekmeyi, gezmeyi ve kameralara poz vermeyi çok seviyor. Oyunculuk, mankenlik yapıyor.

Wesley Sneijder Yolanthe'yi öpmeye doyamadı

Polis Akademisi Alaturka - Fragman - Yolanthe Cabau İZLE

BRUNA LETICIA RIBAS DE CUNHA

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Diego’nun güleryüzlü ve alımlı eşi güzel olmasına güzel. Ancak üstün fiziğinden çok Aziz Başkan’ı kızdırdığı haberleriyle gündeme geldi.

Süper Lig'in süper yengeleri