Suriye'den taciz ateşi açan terörist etkisiz hale getirildi
AA

Suriye'den taciz ateşi açan terörist etkisiz hale getirildi

Terör örgütü YPG/PKK'lı bir terörist, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısındaki Suriye'nin Rasulayn bölgesinden Türkiye tarafına uzun namlulu silahla taciz atışında bulundu.

ANINDA KARŞILIK VERİLDİ, ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarınca angajman kuralları gereği anında karşılık verilmesi sonucu terörist öldürüldü. Sınır hattında alınan önlemler artırıldı.

FIRAT'IN DOĞUSUNA OPERASYON İÇİN GERİ SAYIM

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde terörle mücadeleye ilişkin olarak, "İnşallah çok yakında Fırat'ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edeceğiz" ifadelerini kullandı.

PKK'nın işgali altındaki Fırat'ın doğusundan zaman zaman teröristler tarafından taciz ateşi yapılıyor. TSK ise düzenlediği hava harekatlarıyla teröristleri teker teker bölgeden temizliyor.

Suriye'den taciz ateşi açan terörist etkisiz hale getirildi

TERÖRİSTLERİ KORKU SARDI

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarıyla sonuçlandırdığı Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı ile Menbiç'te başlattığı devriye faaliyetinin ardından gözlerin çevrildiği Fırat Nehri'nin doğusundaki teröristleri korku sardı.

Türkiye uzun süredir sınırdaki terör örgütlerine izin vermeyeceğini yüksek sesle dile getiriyor. Türkiye'nin kırmızı çizgisi olarak belirlenen Fırat Nehri'nin batısına geçmelerine imkan verilmeyen teröristler, son zamanlarda TSK'nın olası harekat ve taarruzuna karşı sınırda yeni inşa ettiği kule ve barınaklarda nöbet tutmaya başladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)