Tacizle suçlanan tır şoförü beraatini istedi
DHA

Tır sürücüsü G.V., yük almak için geldiği sitede aracı park ettikten sonra, iddiaya göre, lise öğrencisi T.N.O. adlı kızı takip etmeye başladı.

Varlı, binanın girişinde bulunan merdivenin altındaki boşluğa doğru sürüklediği kıza cinsel istismar girişiminde bulundu. T.N.O., elini ısırıp, çığlık atınca G.V. kaçtı.

Aynı bölgede 1 gün sonra G.V., akşam saatlerinde kütüphaneden çıkıp, yürüyerek, evine giden A.N.K. adlı liseli kıza da cinsel istismarda bulunmak istedi.

KIZLAR KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YARALANDI

G.V., eliyle A.N.K.'nin ağzını kapatıp, yol kenarındaki boş arsaya götürdü. Liseli kız, burada çığlık atmaya başlayınca G.V. de bölgeden kaçtı. Kızlar, G.V.'den kurtulmaya çalışırken, boğuşma sırasında hafif yaralandı.

Liseli kızların ihbarları üzerine polis ekipleri, G.V.'nin yakalanması için Nakliyeciler Sitesi tır garajının bulunduğu bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Ekipler, kızların ifadeleri doğrultusunda eşkalini belirlediği G.V.'yi garajda yakaladı. Gözaltına alınan G.V., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. G.V.'nin adliyeye ayakkabıları olmadan, çoraplarıyla getirilmesi dikkat çekti. G.V., çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp, cezaevine gönderildi.

Tacizle suçlanan tır şoförü beraatini istedi

"BİR ŞEY YAPMADIM, SUÇSUZUM"

Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan G.V. hakkında; 'cinsel istismara teşebbüs', 'cinsel amaçla çocuğu cebir kullanmak suretiyle hürriyetinden yoksun kılma', 'cinsel amaçla cebir', 'tehdit suretiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'yaşamı tehlikeye sokan bir duruma neden olacak ve kemik kırığı oluşturacak şekilde silahla yaralama' suçlarından hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Tutuklu sanık G.V., Çorum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında, hakim karşısına çıkarıldı.

Suçlamaları kabul etmeyen G.V., "Ben tır şoförüyüm. Çevre yolunda tır ve kamyonların beklediğini gördüm. Hakim Bey; ben kızlara bir şey yapmadım, suçsuzum. Beraatimi istiyorum." diye konuştu.

Mahkeme heyeti, yapılan yargılama sonucu sanık G.V.'ye 'cinsel istismar', 'cinsel saldırı' ve 'yaralama' suçlarından toplam 18,5 yıl 15 gün hapis cezası verdi.Tacizle suçlanan tır şoförü beraatini istedi

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)