Tamer Karadağlı motosiklet kazası geçirdi İZLE

yamer

Oyuncu Tamer Karadağlı, 30 kişilik motosiklet grubuyla öğle saatlerinde İznik’e geldi. Motosikletiyle ilçenin tarihi mekanlarını gezen Karadağlı, Müşküle köyü civarında kaza yaptı.

VİRAJI ALAMAYAN KARADAĞLI'NIN MOTOSİKLETİ DEVRİLDİ

Virajı alamayan Karadağlı’nın motosikleti devrildi. Yaralanan Karadağlı’ya ilk müdahaleyi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine gelen 112 ekibi olay yerinde yaptı.Tamer Karadağlı motosiklet kazası geçirdi İZLE

Tamer Karadağlı motosiklet kazası geçirdi İZLE

BİLEKLERİNDE KIRIK OLDUĞU BELİRLENDİ

Bileklerinde kırık olduğu belirlenen ünlü oyuncu için hava ambulansı istendi. Kaza mahallindeki boş araziye inen helikoptere konan Karadağlı, İstanbul’daki International Hospital’a sevk edildi. Kazanın ardından motosiklet grubu yollarına devam etti. Karadağlı’nın kazadan 20 dakika önce bir tatil köyünde hayranlarıyla fotoğraf çektirdiği öğrenildi.

Tamer Karadağlı motosiklet kazası geçirdi İZLE

KASKI KURTARDI

Karadağlı motor tutkusu yüzünden kendisine ABD'den yaklaşık 6 bin TL değerinde kask getirtmiş, istediği ürün için de 2 ay beklemişti. Karadağlı'nın kaskı Predator filmindeki motorcu kaskından esinlenerek hazırlanmıştı. Karadağlı daha önce de yaptığı açıklamada motosiklet kullananlar için en önemli olan şeyin eğitim ve güvenlik olduğuna dikkati çekmişti.