Taner Yıldız Yılmaz Özdil'i eleştirdi

Taner Yıldız Yılmaz Özdil'i eleştirdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, madende bu sabah başlayan yangının kontrol altına alındığını söyledi. Madende yaşamını kaybeden işçilerin sayısı 301 oldu. Madende olduğunu söylediği son 2 işçinin de cansız bedeni çıkarıldı. Madende kimse kalmadı.

Taner Yıldız Yılmaz Özdil'i eleştirdi İZLE

YILMAZ ÖZDİL'İ SERT ELEŞTİRDİ

Halk TV'nin canlı yayınına telefonla bağlanan Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren işçiler için "Müstehaktır" ifadesini kullanmıştı.

Taner Yıldız Yılmaz Özdil'i eleştirdi

Bakan bu açıklamaları yaptığı sırada aniden bastıran yağmur nedeniyle sırılsıklam oldu.

77 MİLYON - 1

Taner Yıldız, Özdil'in "Müstehaktır" ifadesini sert bir dille eleştirdi. Yıldız, "Buradaki hayatını kaybeden işçimize yalnızca AK Parti mitingine gittiğinde dolayı müstehaktır diyor. 77 milyonumuzun yaralı olduğunu söylemiştim. Birisini çıkarın arkadaşlar demek ki bu adam yaralı değilmiş. 2 işçimizin yeri tespit edildikten sonra bunu söylüyorum. Bir adam 'bunlar müstahaktır' diyor.

"BÖYLE BİR İNSAFSIZLIĞI KABUL EDEMEYİZ"

Buna tahammül etmemiz söz konusu olamaz. Böyle bir insanla nasıl yan yana çalışılır ve fikir değerlendirilir? Böyle bir insafsızlığı kabul edemeyiz. Ben bunu kendi adıma değil, hükümet adına da değil, işçi kardeşlerimizin adına söylüyorum." dedi.

Taner Yıldız Yılmaz Özdil'i eleştirdi