Tank gibi sağlam telefon: Ulefone Armor 6
ensonhaber.com

Yeni bir akıllı telefon aldıktan sonra kullanıcıların en dikkat etmesi gereken şeylerden biri de telefonu düşürmemektir. Kırılan camlar için verilen yüksek ücretler, çoğu kullanıcıyı bıktırsa da bunun önüne geçilemiyor. Bütün bu sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen Ulefone Armor 6 adlı telefon, üstün bir dayanıklılık vadediyor.Ulefone Armor 6

Telefonu sadece düşürmekle kalmayıp, aynı zamanda istediğiniz kadar tekmeleyebileceğinizi söyleyen üretici şirket, iddialı açıklamalarda bulunuyor. Telefon, normal telefon kullanıcıları için değil, zamanının çoğunu açık havada geçiren maceracılar ve profesyoneller için tasarlandı.

ulefone

YÜKSEK SICAKLIK VE YÜKSEK BASINCA DAYANABİLİYOR

Her telefon üreticisi, kendi ürettiği telefonlar için dayanıklılık iddialarında bulunabilir fakat bunu gerekli sertifikalar ile destekleyemez. Ulefone Armor 6, günümüzdeki bazı telefonlarda bulunan IP68 sertifikasının yanı sıra, IP69K sertifikasına da sahip. Bu da telefonun yüksek sıcaklık ve yüksek basınca rahatlıkla dayanabileceği anlamına geliyor.

Ulefone Armor 6

Telefon ayrıca, MIL-STD-810 askeri sınıf standardına da sahip. Bir cihazın bu standardı alabilmesi için düşük ve yüksek sıcaklıklara, kuma, toza, yüksek basınca ve bunun gibi birçok sert ve zorlu şartlara dayanması gerekir.

akıllı telefon

ÖZELLİKLER

Android 8.1 işletim sistemi ile gelen telefonda, 6GB RAM ve 128GB depolama alanı bulunuyor. Yapay zeka teknolojisini kullanan 21MP + 13MP çift arka kamera ile donatılan Ulefone Armor 6, 5000mAh büyük bir batarya ile geliyor. Telefon ayrıca 18W hızlı şarj özelliğini de destekliyor.

akıllı telefon

ÇIKIŞ TARİHİ VE FİYATI

Bugün (14 Ocak) satışa sunulacak olan ve dayanıklılık konusunda bir hayli iddialı olan Ulefone Armor 6, yaklaşık 500 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Telefonun ülkemize gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.