Tarkan konserini ertelemedi

Tarkan konserini ertelemedi

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) FEST 2014 etkinlikleri kapsamında sevenleriyle buluşan Mega Star Tarkan, hareketli şarkıları ve kıvrak danslarıyla İstanbul'u salladı.

İTÜ'deki Tarkan konseri, Soma faciasından yaklaşık 5 saat sonra yani 21:00 sularında başladı, gece yarısına kadar devam etti.

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Soma'daki maden faciasının acı haberi akşam saatlerinde alındı. Fakat 3 gün önce yağmur nedeniyle ertelenen bu konser, acı haber sonrasında tüm hızıyla devam etti. Bu durum büyük tepki topladı.

Tarkan konserini ertelemedi İZLE

Tarkan konserini ertelemedi

"KONSERDEN SONRA HABERDAR OLDUM"

Tarkan, topladığı tepkiler sonucunda bugün açıklama yaptı. Yaptığı açıklamasında, "Dün geceki konserimden sonra haberdar olduğum Soma faciasıyla ilgili derin acı ve üzüntü içindeyim" ifadelerini kullandı.

"DERİN ACI VE BÜYÜK ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM"

"Dün geceki konserimden sonra haberdar olduğum Soma faciasıyla ilgili derin acı ve üzüntü içindeyim. Bu faciada hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Yıllardır maden ocaklarında çalışan işçilerin yaralandığına ve hayatlarını kaybettiklerine içimiz sızlayarak tanık olmaktayız. İnsan hayatına ve emeğine değerin az olduğu ülkemizde, bu zorlu koşullarda çalışan isçilerin can güvenliğinin sağlanması ve bu kazaların bir daha olmaması için gerekli önlemlerin alınmasını temenni ediyorum. Facia sonrası mucize beklemek yerine olası kazalara karşı tedbir alınıp bu faciaların engellenmesi gerek."

Tarkan konserini ertelemedi