Motorola, önümüzdeki ay katlanabilir telefon tanıtabilir
ensonhaber.com

İlk olarak 2004 yılında piyasaya sürülen Moto Razr ikonik telefonları, hatırlamayanınız varsa aşağıdaki fotoğrafa göz atabilir. O zamanlarda bir hayli popüler olan bu telefonların, şimdilerde ise daha farklı bir modeli piyasaya sürülebilir.

motorola razr

RAZR TELEFONLAR GERİ GELİYOR

Ortaya çıkan yeni bir rapora göre Motorola, bu eski Razr telefonların katlanabilir versiyonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Rapora göre Motorola'nın ana şirketi Lenovo, bu telefonları şubat ayında tanıtmak için Verizon ile ortaklık kuruyor. Ancak bu katlanabilir telefonların tamamlanmış versiyonlarını görmemiz için biraz daha beklememiz gerekebilir.

RAZR

İÇERİYE DOĞRU KATLANIYOR

Geçen yıl Motorola'nın aldığı yukarıdaki patent, bu telefonların Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy F'nin içeriye doğru katlanan bir versiyonu olacağını gösteriyor.  Lenovo'nun Genel Müdürü Yang Yuanquig, Razr marka telefonların tekrar eskisi gibi popüler olabileceğini söyledi. Eski nostalji telefonları gün yüzüne çıkaran ilk şirket Motorola değil. Geçtiğimiz yıllarda Nokia, bir zamanlar popüler olan Nokia 3310'un yeni bir versiyonunu piyasaya çıkarmıştı.