Twitter Blue Android telefonlara geldi
ensonhaber.com

Geçtiğimiz aylarda Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı 44 milyar dolara satın almıştı.

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Twitter, ünlü kullanıcıların sahip olduğu mavi tik özelliğini Twitter Blue aboneliğinde aylık 8 dolar karşılığında vermeye başladı.

Şimdiye kadar bu abonelik, sadece web ve iOS cihazlarından satın alınabiliyordu. Ancak şirket, artık Android akıllı telefonları da listeye ekledi.

Twitter Blue Android'e geldi

Twitter'ın web ve iOS kullanıcılarla sınırlı kalan Twitter Blue hizmeti, uzun aranın ardından nihayet Android cihazlar için de kullanıma sunuldu.

Web üzerinde 8 dolar olarak fiyatlandırılan Blue aboneliği, Google Play uygulama içi satın alma ücretlerinde yapılan kesintiler nedeniyle, iOS'ta olduğu gibi Android'de de 11 dolara sunuluyor.

Twitter Blue, şu anda Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve Japonya’da açılmış durumda. Twitter, Türkiye için resmî olarak Blue aboneliğini henüz başlatmış değil.

Twitter Blue, mavi onay rozetinin yanı sıra, öncelikli yorum sıralaması, 60 dakikaya kadar video yükleme yeteneği, tweet düzenleme, uygulama simgesi seçimi, tweet ve gezinti düzenleme, tweet'lere yer işareti koyma ve daha fazlasını içeren ayrıcalıklar sunuyor.