THY'nin Seyşeller seferleri başladı
AA

THY

Türk Hava Yolları (THY), Afrika’nın doğusundaki adalar ülkesi Seyşeller'e düzenlediği seferlere başladı.

AFRİKA'DA 42. NOKTA OLDU

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi THY'nin Seyşellerseferiyle uçtuğu ülke sayısını 114'e çıkardı. Seyşeller aynı zamanda, küresel taşıyıcı THY'nin Afrika'da uçuş sağladığı 31. ülke ve 42. nokta oldu.

THY'nin Seyşeller seferleri başladı

HAFTANIN 3 GÜNÜ KARŞILIKLI SEFERLER

Son 6 yıldır "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen THY Afrika'daki etkinliğini artırıyor. Bugün itibariyle Afrika kıtasında sefer düzenleyeceği 42. destinasyon olan Seyşeller'i geniş uçuş ağına dahil eden THY'nin seferleri, haftanın 3 günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

ŞEYSELLER'DEN 88 NOKTAYA BAĞLANTI

Seyşeller'e en çok bağlantı veren havayolu şirketi olarak Mahe Uluslararası Havalimanı'na doğrudan uçuş başlatan THY, ada çıkışlı yolcuları için başta Paris, Dubai, Frankfurt, Londra, Milano, Bombay, Abu Dabi, Viyana, Münih, Zürih, Roma, Moskova, Düsseldorf, Colombo ve Hong Kong olmak üzere toplamda 88 uluslararası noktaya bağlantı imkanı sunuyor.

THY'YE ÜST DÜZEY KARŞILAMA

İlk uçuş nedeniyle Seyşeller Mahe Uluslararası Havalimanında düzenlenen ve "su takı" ile başlayan hat açılış törenine, SeyşellerKültür ve Turizm Bakanı Alain St. Ange ile Dışişleri ve Ulaştırmadan Sorumlu Bakanı Joel Morgan, THY Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ile yönetim kadrosundan birçok kişi katıldı.

THY'nin Seyşeller seferleri başladı

"BU BÜYÜLEYİCİ DESTİNASYONU DA UÇUŞ AĞIMIZA KATTIK"

Törende konuşan Olmuştur, THY'nin, geliştirdiği farklı hizmet anlayışıyla girdiği her alanda ayrıcalığını ortaya koyduğunu belirterek, "Türk Hava Yolları gibi Seyşeller de küresel tatil destinasyonları arasında farklı ve ayrıcalıklı bir konuma sahip. Dünyanın en fazla ülkesine uçan havayolu şirketi olarak, bu büyüleyici destinasyonu da kapsamlı uçuş ağımıza dahil ettiğimiz için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

THY'nin İstanbul-Seyşeller seferleri, tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 599 dolardan başlıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)