Tik Tok'un sahibi yeni video uygulamasını yayınladı
ensonhaber.com

Genç odaklı sosyal uygulamalar arasında bir anda büyük bir patlama gerçekleştirerek popülerliği tavan yapan Tik Tok, şimdilerde yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor. Uygulamanın sahibi Bytedance, Snapchat benzeri yeni uygulaması hakkında bilgiler verdi.

tiktok

YENİ VİDEO UYGULAMASI

Duoshan isimli yeni uygulama, kullanıcıların 72 saat sonra kaybolan kısa videolar yayınlamasını ve birbirlerine göndermesini sağlıyor. Şirket, bu yeni uygulamayı başlangıç olarak sadece Çin pazarında yayınlayacağını ve test edeceğini söyledi. Duoshan isimli yeni uygulama, şu anda Çin'deki Android ve iOS platformlarında yayınlanmış durumda. Ancak iOS kullanıcıları için hala beta aşamasında olan uygulama, sınırlı sayıdaki kullanıcılara hizmet veriyor. Şirketin sözcüsü, Duoshan uygulamasının Çin dışında ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilgi vermedi.

dusohabe

TİK TOK GÜNLÜK 250 MİLYON KULLANICIYA ULAŞTI

Diğer birçok sosyal medya uygulamasının aksine Duoshan, herkesin beğenilerini ve yorumlarını göstermiyor. Bunun yerine şirket, yorumların ve beğenilerin kullanıcılara özel olarak iletileceğini söylüyor. Şirket ayrıca Tik Tok uygulamasının, günlük 250 milyon aktif kullanıcıya hizmet verdiğini açıkladı.