TRT 1'in yeni dizisi: YALAZA

Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ve mizah dünyasının usta ismi Hasan Kaçan'ı bir araya getiren ‘Yalaza’ dizisi, 16 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de TRT1’de izleyici ile buluştu.

Osman Sınav ve Hasan Kaçan birlikteliği ile ortaya çıkan ‘Yalaza’, alışıldık Anadolu dizilerinden farkını, özgün anlatımıyla ortaya koyuyor.

YALAZA'NIN HİKAYESİ DİĞER DİZİLERDEN FARKLI

‘Yalaza’ dizisi, Adapazarı Taraklı’da doğup büyümüş beş çocuk babası, dört yetişkin kızı, afacan küçük oğlu ve evin etrafında kasap kedileri gibi dolanan damat adayları dışında pek bir sıkıntısı olmayan İbrahim’in hikayesini anlatacak. Yalaza’da güler yüzlü, sevecen bir Anadolu insanı, ibrahim var. Aşkla mantık arasında kalmış İbrahim, zaman zaman bunalıp dünyadan el etek çekmeyi düşünse de, her şeye rağmen seven, hayatı seçen, tevekkül eden, pozitif kişiliğiyle dikkat çekiyor.

TRT 1'in yeni dizisi: YALAZA

TRT 1'in yeni dizisi: YALAZA

YALAZA KÜLTÜRÜNÜ HİSSEDECEKSİNİZ

Yalaza kültürünün kendine has esprili anlatım tarzına yer veren dizi, sıcak ve tarihi kasaba görüntüleriyle de izleyiciyi ekranların başına kilitlemeye hazırlanıyor.

TRT 1'in yeni dizisi: YALAZA

USTA OYUNCU KADROSUYLA TRT 1'DE

Dizisinin oyuncu kadrosunda; Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimler bir araya geliyor.

TRT 1'in yeni dizisi: YALAZA

TRT 1'in yeni dizisi: YALAZA