Tuba Büyüküstün'ün hayranları 50 metrelik mektup yazdı

Geçen ay Tuba Büyüküstün’ü sette ziyaret ederek yazıların yanı sıra şiir ve çizimlerden oluşan ‘Koşulsuz Sevgi’ adını verdikleri ‘kişiye özel’ tek baskı kitabı teslim eden hayranları ‘Dünyanın en uzun mektuplarından biri’ için başlattıkları kampanyaya ağırlık verdi.

Tuba Büyüküstün'ün hayranları 50 metrelik mektup yazdı

İnternet üzerinden örgütlenen hayranları, Tuba Büyüküstün'ün Facebook sayfasını beğenenlerin sayısından esinlenilerek ‘4 milyon insan tek sevgi’ adını verdikleri kampanya ile ilgili, önümüzdeki 5 Temmuz’da 33’üncü yaşını kutlayacak Tuba Büyüküstün’e teslim etmek üzere, çalışmaya başladı.

50 METRE UZUNLUĞUNDA RULO

Dünyanın en uzun doğum günü kutlama mektubu olması hedeflenen ve Almanya’dan başlatılan kampanyada, 50 metre uzunluğundaki rulo, Tuba Büyüküstün hayranlarının internet üzerinden örgütlü olduğu ülkelerdeki hayran temsilcilerine sırasıyla gönderiliyor.

Doğum günü mesajlarını taşıyan binlerce kişinin duygularını el yazısı ile kaleme aldığı rulo şeklindeki mektup; belirlenen diğer ülkeler Mısır, Tunus, Suudi Arabistan, Fransa, İngiltere, Belçika, İsviçre, Avusturya, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, İsveç, Kosova ve Yunanistan’ın ardından Türkiye’ye ulaştırılacak.

Tuba Büyüküstün'ün hayranları 50 metrelik mektup yazdı