Tuğçe'ye saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

tuğçe

Almanya günlerdir gösterdiği medeni cesaretle 2 Alman kızını kurtaran ve uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitiren Tuğçe Albayrak'ı konuşuyor.

Bir restoranda taciz edilen iki Alman genç kızı korumak isterken uğradığı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tuğçe'nin restoranın otoparkında uğradığı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

TUĞÇE ALBAYRAK İÇİN LİYAKAT NİŞANI KAMPANYASI

Tuğçe Albayrak'a saldıranlar kamerada

SALDIRIYA UĞRAYIP YERE YIĞILDI

Görüntüler, BILD Online tarafından yayınlandı. Görüntülerde, otoparktan uzaklaştırılmaya çalışılan saldırganların restorandan çıkan Tuğçe'nin bulunduğu yere yönelmesi ve burada yaşanan itişmelerin ardından saldırıya uğrayan Tuğçe’nin yere yığılması yer alıyor. Tuğçe'nin yere yığılmasının ardından saldırganların olay yerinden koşarak uzaklaştıkları görülüyor.

Tuğçe'ye saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

15 Kasım'da uğradığı saldırı sonucu hastaneye kaldırılan ve 28 Kasım'da yaşamını yitiren Tuğçe, Çarşamba günü toprağa verilecek.

TUĞÇE İÇİN LİYAKAT NİŞANI

Almanya’da, Tuğçe’yle dayanışma zirve yaparken, change.org isimli bir internet sitesi Tuğçe’nin cesaretinin "Alman Liyakat Nişanı" ile onurlandırılmasını istedi. Liyakat nişanı verilmesi için başlatılan kampanyada 130 bin imzaya ulaşıldı. Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck, Hessen Eyalet Başbakanı Volker Bouffier tarafından gündeme getirilen bu öneriyi değerlendireceğini açıkladı.

Tuğçe'ye saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Tuğçe'ye saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı