Tunceli'de çatışma 3 asker şehit

Tunceli'de çatışma 3 asker şehit

Tunceli merkeze bağlı Alacık köyünde kırsalında PKK'lılarla çıkan çatışmada 1 astsubay ve 2 er şehit oldu..

Çatışmanın yaşandığı bölgede yoğun sis ve yağmur nedeniyle helikopterlerin iniş yapamadığı karadan askeri birliklerin sevkedildiği kaydedildi.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

ŞIRNAK'TA SALDIRI: 2 YARALI

Öte yandan Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda Şırnak Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü İrfan Olçar ile bir polis memuru yaralandı.

Olay Şırnak'ın Gündoğdu Mahallesi'ndeki Çevre Yolu'nda saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Şırnak Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürü İrfan Olçar'ın, içinde bulunduğu zırhı araca PKK'lı teröristler tarafından ateş açıldı.

Açılan ilk ateşte araçta bulunan İrfan Olçar ile bir polis memuru yaralandı. Saldırının ardından teröristler kaçarak izlerini kaybettirdi. Yaralanan Olçar ile polis memuru Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgede kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Teröristlerin kaçış yollarına doğru aydınlatma fişekleri atıldı. Polis, kentin giriş ve çıkışlarını tuttu. Geniş çaplı operasyon sürürken, yaralanan İrfan Olçar, Şırnak Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavisine burada devam edildi.