Türkiye güne 2 üzücü haberle başladı

Türkiye güne 2 üzücü haberle başladı

Gaziantep'in Nizip İlçesi Atatürk Mahallesi'nde oyun oynayan 6 yaşındaki Hasan Kaya, üzeri kartonla örtülü yaklaşık 70 metre derinlikteki kuyuya düştü.

ÇALIŞMALAR GECE YARISINA KADAR SÜRDÜ

Arkadaşlarının çığlığı üzerine çevredeki vatandaşların durumu polis ve itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda ekip, Hasan'ı çıkarmak için çalışma başlattı.

Kuyunun dar ve içerisinin balçıklı olması nedeniyle zorlukla yürütülen çalışmalar dün gece yarısına kadar devam etti.

YAKINLARI KRİZ GEÇİRDİ

Kuyuya salınan kancalarla çocuğun oyun oynadığı esnada elinde bulunan oyuncaklarına ulaşılırken, tüm çalışmalara rağmen küçük çocuk kuyudan çıkartılamadı. Ekipler ara verdikleri çalışmalara sabah saatlerinden itibaren tekrar başladı..

Bu arada yürütülen çalışmaları izleyip sinir krizleri geçiren çocuğun yakınları, olay yerine girmek isteyince polisle gerginlik yaşadı. Bu esnada yaşanan arbedede yüzünden hafif şekilde yaralanan polis memuru, olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Nizip Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kantar da olay yerine gelerek çalışmaları yerinde izledi.

Günün ikinci üzücü haberi yine Gaziantep'ten geldi. Kalbinden bıçaklanan Dr. Ersin Arslan kurtarılamadı!

Türkiye güne 2 üzücü haberle başladıGaziantep'te ameliyatına girdiği 85 yaşındaki kanser hastasının hayatını kaybetmesi üzerine 17 yaşındaki torunu tarafından kalbinden bıçaklanan uzman Dr. Ersin Arslan, yaşam mücadelesini kaybetti.


KALBİNDEN BIÇAKLADI

Öğlen saatlerinde Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne gelen ve geçtiğimiz hafta dedesini kaybeden M.G. (17), ameliyata giren Uzman Dr. Ersin Arslan'ı Göğüs Kalp Damar Cerrahisi servisinde bulunan odasında kalbinden bıçakladı. Mesai arkadaşlarının kurtarmak için büyük çaba sarf ettiği ve kan bağışlamak için adeta sıraya girdiği Arslan, akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SAKLANDIĞI TUVALETTE YAKALANDI

Öte yandan, olayın ardından saklandığı tuvalette güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edilen M.G.'nin de Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunun sürdüğü, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.