Twitter'ın yeni tasarımına ait fotoğraflar ortaya çıktı
ensonhaber.com

Geçtiğimiz günlerde Twitter'ın, yeni tasarımını test etmek için kullanıcıları beta programa davet ettiği haberini sizlerle paylaşmıştık. Yeni küçük tasarım değişiklikleri üzerinde çalışmalarına devam eden Twitter'ın, bu tasarımlarına ait bazı görseller ortaya çıktı.

twitter

Yukarıdaki görselde Twitter'ın mesajlaşma ekranının yeni tasarımı görülüyor. Oldukça renkli görünen mesajlaşma ekranı, takip ettiğiniz ve takip etmediğiniz kişilerden gelen mesajları farklı renklerde gösteriyor. Resimdeki mesajlaşma arayüzü, her ne kadar bir sohbet uygulamasını andırsa da Twitter'ın ürün müdürü Sara Haider, bu renklerin son sürüme kadar değişebileceğini ifade etti.

rwitter

YENİ ÖZELLİKLER TEST AŞAMASINDA

Twitter, aynı zamanda okumayı kolaylaştırmak için cevapları algoritmik olarak sıralamayı planlıyor. Yukarıdaki resimde görebileceğiniz gibi şirket, ayrıca tweet yanıtlarındaki retweet ve beğeni simgelerini de kaldırmayı planlıyor. Geçmiş yıllarda Twitter, beğeni düğmesini komple kaldırmayı da düşünmüştü. Yeni tasarım değişikleri şu anda test aşamasında olduğundan, ne zaman karşımıza çıkacağı bilinmiyor.


Günün önemli gelişmeleri VİDEO