Üniversiteli kız Bağdat Caddesi'nde tecavüze uğradı

Üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B., cumartesi günü arkadaşlarıyla Kadıköy'de buluşup yemek yedi. Grup ilerleyen saatlere kadar birlikte zaman geçirdi. Gecenin sonunda ise E.F.B., Bostancı'daki evine gitmek için Kadıköy Rıhtım Caddesi'nden dolmuşa bindi. Habertürk'te yer alan habere göre; Sahilyolunda dolmuştan inip evine doğru yürümeye başlayan genç kızın peşine kimliği belirsiz bir kişi takıldı.

Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz dehşetinin görüntüleri

PARASINI VE TELEFONUNU ALDI

Takip edildiğini fark eden ancak kaçacak yer bulamayan E.F.B. evinin sokağına girdiği sırada saldırgan harekete geçti. Bir elinde bıçak olan saldırgan diğer eliyle genç kızın ağzını kapattı ve sürükleyerek evinin yakınındaki bir apartmanın arka bahçesine götürdü. Ve burada bıçak tehdidiyle tecavüz etti. Tecavüzcü, genç kızın çantasındaki 65 TL ile cep telefonunu da aldı.

Üniversiteli kız Bağdat Caddesi'nde tecavüze uğradı

TECAVÜZCÜ, 2 ÇOCUK BABASI SERVİS ŞOFÖRÜ

Bu sabah Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri'nin düzenlediği operasyonda Pendik'te evinde yakalanan saldırganın 33 yaşında evli ve 2 çocuk babası servis şoförü olduğu ortaya çıktı.

"ŞEYTANA UYDUM"

Gasp Büro Amirliğine getirilen şüpheli Cengiz A. sorguya alındı. Daha önceden adam yaralama, uyuşturucu kullanmak, güveni kötüye kullanmak gibi suçlarından poliste 8 kez geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cengiz A.'nın evinde yapılan aramada, tecavüz ettiği genç kızın telefonu ele geçirildi. Şüphelinin poliste yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği ve "Şeytana uydum. Şimdi yaptığımdan çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Üniversiteli kız Bağdat Caddesi'nde tecavüze uğradı

"KOLUMA GİRDİ, ÖPMEYE BAŞLADI"

Kadıköy, Bağdat caddesinde tecavüze uğradığını, para ve cep telefonun gasp edildiğini söyleyerek şikayetçi olan E.F.B.'nin şüpheli Cengiz A.'yı Gasp Büro Amirliği'nde teşhis ettiği öğrenildi. Gasp Büro Amirliği'nde ifade veren mağdur E.F.B. "Arkadaşlarımla eğlendikten sonra evime dönüyordum. Minibüsten indikten sonra eve doğru yürüyordum. Arkamdan ayak sesleri duydum. Kulağımdaki kulaklığı çıkararak adımlarını sıklaştırdım. Arkamdaki kişi biriyle telefonla konuşuyordu. '15-20 dakikaya eve gelirim' diyordu. Dakikalar sonra bu kişi koluma girip bıçağı sırtıma dayadı. Bana 'seni delik deşik ederim' diyerek zorla öpmeye başladı. Daha sonra tecavüz etti. Para ve cep telefonumu aldıktan sonra beni zorla minibüsüne bindirmek istedi. Ona yalvardım. Ağladım. Bunun üzerine beni tekmeleyip orada bıraktı. Kendisi uzaklaştı" dedi.

Üniversiteli kız Bağdat Caddesi'nde tecavüze uğradı

TRAFİK TERÖRÜ BİTMEK BİLMEDİ

Tecavüz dehşetinin yaşandığı Bağdat Caddesi, sık sık kural ihlali nedeniyle yaşanan cinayet gibi kazalara da sahne oluyor. Geçtiğimiz yıl yaşanan kazada çiçekçi Mehmet Emin Kaya, üniversiteli Murathan Öztürk'ün kullandığı lüks aracın kurbanı olmuştu. Öztürk'ün aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybettiği otomobil kaldırıma çıkmış, tezgâhının arkasında uyuyan Kaya'yı öldürmüştü. Kaçtıktan 87 gün sonra teslim olan Öztürk tutuklanmıştı. Cadde önceki hafta ise 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Feride Büşra Taşlı'ya mezar olmuştu. Kırmızı ışıkta durmayan Zeynep Nur Koşan yönetimindeki lüks otomobilin çarptığı Büşra olay yerinde can vermiş, 26 yaşındaki sürücü tutuklanmıştı.