Ünlü oyuncuların siyah - beyaz şıklığı

Türk sinemasının 100. yılı için Beyoğlu Belediyesi ve TÜRSAK Vakfı tarafından önceki akşam CVK Park Bosphorus Otel’de özel bir gece yapıldı.

Ünlü oyuncuların siyah - beyaz şıklığı

200’e yakın kişiden oluşan jüri tarafından Türk sinemasının en iyi ‘On’ları ödüllendirildi. ENBE Orkestrası’nın müzikleriyle renklenen gecede sinemanın; drama, komedi, yönetmen, erkek oyuncu, kadın oyuncu, görüntü yönetmeni, senaryo ve müzik kategorilerinde ödüller dağıtıldı.

SİYAH- BEYAZ GECE

Son yılların en büyük organizasyonlarından olan geceye sanat ve sinema dünyası akın etti. Ceyda Düvenci ve Yekta Kopan’ın sunumuyla gerçekleşen etkinlikte şıklık yarışı yaşandı.

Ünlü oyunculardan siyah ve beyaz şıklığı-Foto Galeri

Kadın oyuncuların kıyafetlerinde özellikle siyah ve beyaz renkleri seçmeleri dikkat çekti. Ezgi Mola, Hülya Avşar, Hatice Arslan, Meltem Cumbul ve Nesrin Cavadzade’nin tercihi siyah renk kıyafetten yana oldu. Melisa Sözen, Bergüzar Korel ve Serenay Sarıkaya ise beyaz kıyafetleriyle bakışları üzerinde topladı.

SERENAY GELİNLİK GİYDİ

Sarıkaya, gelinliği andıran elbisesi için; “Beni çok heyecanladıran bir gece oldu ve biraz nostalji yapmak istedim. Yapmaktan çok korktuğum bir şeyi yaparak sahnede ‘Firuze’ isimli şarkıyı söyleyedim” dedi. Oyuncunun performansı büyük alkış aldı.

Ünlü oyuncuların siyah - beyaz şıklığı

AVŞAR: BAYRAM ÇOCUĞU GİBİYİDİM

Gecede ‘En İyi On Drama Kadın’ kategorisinde ödül alan Hülya Avşar, “Sinemaya 30 yıl verip, 52 film çektikten sonra bu ödüller çok keyifli. Bir gün öncesinden bayram çocuğu gibiydim. Bugüne kadar böyle özenmemiştim. Sonradan değil, doğduğum an açtım sinemaya gözümü’’ dedi.

Ünlü oyuncuların siyah - beyaz şıklığı