Üsküdar'da 700 polisle asayiş operasyonu

üsküdar polis

Alınan bilgiye göre, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde ilçedeki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde toplandı. Narkotik, Çevik Kuvvet, Özel Harekat ve Yunus ekipleri ile Güven Timleri'nin de katıldığı operasyonda, gruplar halinde önceden belirlenen cadde ve sokaklarda narkotik madde ve asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Üsküdar'da 700 polisle asayiş operasyonu

Özellikle Salacak sahili ile Selami Ali Mahallesi'nde şüpheli şahıslara kimlik sorup üst araması yapan polis, şüpheli gördükleri araçları da durdurarak genel bilgi tarama (GBT) uygulaması yaptı.

Olası bir gerginlik ihtimaline binaen bir TOMA aracının da hazır bulundurulduğu operasyona, polis helikopteri de havadan destek verdi.

Polis ekipleri arama sırasında bir otomobilde bulunan kesici alete el koyarken, uyuşturucu ve suç aletlerinin saklanabileceği yerler dikkatle aradı.

13 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda, 10'u çeşitli suçlardan aranan 13 kişi gözaltına alındı. İş yeri, ev ve kıraathane baskınlarında çeşitli miktarda uyuşturucu hap, esrar ve bonzai ele geçirildi. Aramalarda, 1 ruhsatsız silah, çok sayıda mermi ve 1 bıçak bulundu.

Denetimlerde trafikteki sürücülere de alkol kontrolü yapıldı.