Vapurda mastürbasyon yapan sapık
ensonhaber.com

İğrenç görüntüyü, İstanbul'da Karaköy-Kadıköy vapuruna binen genç bir kadın çekti.

Vapurun hareket etmesinin ardından birkaç genç kadının oturduğu bölmeye gelen sapık, bakışlara aldırış etmeden mastürbasyon yaptı.

KADIN İFŞA ETTİ

Uzun süre bu şekilde çevresindekileri rahatsız eden sapık, görüntüyü çeken genç kadınla aniden yüz yüze geldi. Bu sırada genç kadının sesi yükseldi.

Cinsel organıyla oynayan sapık yakalandı İZLE

"NE YAPIYORSUN?"

Tacizciye bakarak, "Ne yapıyorsun? Bize izleyerek penisini elliyor." diyen kadın, ardından güvenliğin gelmesi için sesini biraz daha yükseltti. Bu sırada kayda alındığını fark eden sapık, koşar adımlarla bölgeden uzaklaştı.

MONTUNU GEMİ TUVALETİNDE BIRAKARAK KAÇTI

Öte yandan videoyu sosyal medyadan paylaşan genç kadın, "Bu şahıs, Karaköy-Kadıköy vapurunda bize bakarak, bu iğrenç hareketi yaptı ve sonrasında montunu gemi tuvaletinde bırakarak, gemiden çıkanlara bakmamıza rağmen kaçtı. Ceza alması için elimizden geleni yapacağız." yorumunda bulundu.

YAKALANDI

Görüntünün yayılmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, şüphelinin Rıza E. olduğunu, Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bulunduğunu saptadı. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Rıza E.’yi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Çocuğun cinsel istismarı ve rahatsız etme suçlarından sabıkası bulunan Rıza E., görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu itiraf etti. Rıza E., işlemlerinin ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Kadıköy Asayiş Büro ekiplerine teslim edildi.